De Lotus is een bloemist gespecialiseerd in rouwwerk. Rouwbloemen Utrecht kunnen professioneel geregeld worden in onze eigen online shop. De Lotus heeft een uitgebreide shop waar een groot deel van het assortiment online staat. U kunt hier ook online een rouwboeket uitzoeken. Natuurlijk bent u helemaal niet verplicht om een rouwboeket uit te zoeken. U kunt bijvoorbeeld ook voor een compleet rouwarrangement gaan. Dit is allemaal afhankelijk van natuurlijk uw wensen en uw budget. De Lotus kan eventueel ook rouwbloemen in Utrecht op maat maken van uw wensen. U kunt zo een compleet rouwstuk laten maken. Dit is het voordeel van samenwerken met een echte bloemist en niet de bloemen bestellen via een fabriek of uitvaartondernemer.

Rouwbloemen Utrecht in de vorm van een boeket.

Als u slechts als bezoeker of familielid naar een uitvaart gaat hoeft u natuurlijk geen compleet bloemarrangement. Een rouwarrangement bedekt namelijk de complete kist en kost niet alleen veel geld, maar is natuurlijk ook net iets teveel als u gewoon als kennis langsgaat. De Lotus kan u eventueel helpen aan rouwbloemen Utrecht in de vorm van een rouwboeket. Wij maken al een rouwboeket vanaf € 20 zodat u voor een leuk prijsje een mooi afscheid kunt regelen. U kunt een rouwboeket direct online bestellen en bij de uitvaart laten bezorgen. De betaling regelt u veilig en eenvoudig via iDeal.

Rouwbloemen Utrecht inclusief rouwlinten.

Naast prachtige rouwbloemen Utrecht in de vorm van een boeket is het ook mogelijk om er linten aan vast te maken. Normaal zien we dit alleen met een biedermeier, maar bij ons kunt u overal linten aan vast maken. Wij maken de linten in eigen beheer zodat wij zo snel mogelijk rouwbloemen in Utrecht kunnen bezorgen. U kunt zo zelfs last minute nog uw eigen rouwboeket voor een uitvaart regelen. U kunt zo een dierbare een laatste eer bewijzen.

   

Voor meer info : http://webshop.bbdl.nl/rouwbloemen-utrecht.html