Linkzoekertje
Image default
Beauty en verzorging

Waar en Waarom mensen wereldwijd hun huid bleken

Op een veilige manier je huidskleur bleken

Huid bleken is natuurlijk een onderwerp waar iedereen zijn mening over klaar heeft. Het veranderen van je huidskleur klinkt ook wel heel erg cru. Waarom mensen aan het bleken of anders gezegd lichter maken van hun huid doen kan 1001 redenen hebben. Wij proberen in dit artikel op een informatieve manier te laten zien waarom bepaalde mensen gebaad kunnen zijn door het lichter maken van hun huid en natuurlijk de veilige methodes die hiervoor beschikbaar zijn.

In Nederland wonen heel veel mensen uit landen waar het bleken van de huid enorm veel gebeurd denk aan landen als India en Pakistan, Bangladesh waar een lichtere huidskleur meer aanzien geeft, en binnen hun landsgrenzen ook meer kans op een goede baan en huwelijk kunnen geven.

Daarin tegen is het in landen als China, en Japan mooi om een hele lelie witte huid te hebben. In landen als Marokko Turkije en Egypte waar erg veel zon schijnt, zijn vaak de armere mensen die veel al buiten werken  een stuk donkerder, je zou dit kunnen zien als hun normale huidskleur. Maar daarin tegen zijn de rijkere vele tinten lichter, als of bijna niet in de zon komen. Je raad het waarschijnlijk al, hier is het bleken van de huid middels crèmes en behandelingen natuurlijk in het spel.

Mensen uit de volgende landen volgende landen zijn bekent met het bleken van de huid:

Zambia, Angola, Zimbabwe, Ivoorkust, Suriname, Nederlandse Antillen, Mali, Bangladesh, Congo, Zuid Afrika, Sri Lanka

In West Europa heb je natuurlijk de cliffhanger, tussen het bruiner worden en het bleken van de huid. De westerse mens begrijpt de gemiddelde bleker ook helemaal niet. Echter is er op 1 vlak wel draagvlak. Er zijn namelijk een groot aantal mensen met vervelende huidvlekken, pigment vlekken of huid aandoeningen. Een snel groeiende groep van deze mensen maakt nu ook allemaal gebruik van de methode om hun pigment, moedervlekken of huidaandoeningen beetje bij beetje te bleken. Hierdoor wordt het met de dag steeds iets minder zichtbaar.

Kortom het bleken van de huid gebeurd vandaag de dag door alle bevolkingsgroepen, natuurlijk gebeurd het wel nog het meeste onder de Indiase, en Afrikaanse donkere vrouwen. Maar deze producten worden ook al door duizenden Autochtone Nederlanders gebruikt om hun huid net weer wat te verfraaien.

Zou je ook om één van de 1001 redenen een huid verlichtend middel willen gebruiken dan kan je het via onze webshop bestellen.

Bestel Sterwit Huidbleker

Voor meer info : http://huidbleken.com/skin-bleaching/