Linkzoekertje
Image default
Beauty en verzorging

Wat is een hydrafacial behandeling?

Een hydrafacial is een van de meest effectieve niet-invasieve huidvernieuwing procedures die momenteel beschikbaar zijn. Het combineert hydratatie en anti oxidant bescherming om dode huidcellen en verontreinigende stoffen van de huid te verwijderen en biedt ook hydraterende serums. De term “hydra” verwijst naar het extreem hydraterende effect van Hydrafacial. De Hydrafacial techniek zelf is snel en eenvoudig. Het duurt slechts ongeveer 30 minuten om te voltooien. De voordelen zijn onmiddellijk en er is geen hersteltijd nodig. Het Hydrafacial-staafje zuigt de poriën op en vult de huid vervolgens met hydraterende serums in tegenstelling tot microdermabrasie. Microdermabrasie straalt het huidoppervlak uit met aluminiumoxide kristallen. Hydrafacials zijn extreem kalmerend en verjongend door deze milde aanpak. Laat het de huidkliniek van tevoren weten als u een extreem gevoelige huid heeft of allergisch bent voor stoffen die ervoor kunnen zorgen dat uw huid na de behandeling uitbreekt.

Het effect van een hydrafacial behandeling op uw gezicht

Een hydrafacial behandeling zal uw huid verbeteren, zelfs als het een vette en acne-gevoelige huid is of een droge en schilferige huid. Zelfs mensen met een gevoelige huid kunnen zonder risico van vele sessies genieten. Een hydrafacial is pijnloos en niet-irriterend voor de huid, ondanks het feit dat de behandeling zowel exfoliatie als extractie omvat. Patiënten zullen een gladde en gezonde glans hebben omdat het vochtinbrengende serums bevat. Sommige mensen vergelijken het krijgen van een Hydrafacial met het krijgen van een milde gezichtsmassage. Patiënten kunnen naast een HydraFacial aanvullende huidverzorging behandelingen ondergaan omdat ze niet-invasief zijn. Vraag uw schoonheidsspecialiste over het combineren van een Hydrafacial met een andere verfraaiing procedure om uw ideale cosmetische doelstellingen te bereiken. U kunt tijdens het hele proces lichte druk van de toverstaf voelen. De HydraFacial is niet bedoeld om ongemak of roodheid te veroorzaken. Vermijd deze procedure als u een actieve uitslag heeft, zoals een opflakkering van rosacea.

Hydrafacial voor elke huidaandoening

De HydraFacial wordt verondersteld de huidtextuur en het uiterlijk te verbeteren. Dit komt omdat een grondige exfoliatie je poriën reinigt en een betere penetratie van gezichtsserums mogelijk maakt, afhankelijk van je huidtype. Er zijn momenteel geen klinische onderzoeken die de voordelen van HydraFacial voor acne benadrukken. Van microdermabrasie procedures is lang gedacht dat ze gunstig zijn voor de behandeling van zowel acne als acnelittekens. Dit is hoogstwaarschijnlijk te wijten aan de grondige exfoliatie die helpt bij het verwijderen van huidcellen die de poriën verstoppen. Mee-eters worden ook veroorzaakt door dode huidcellen. Dezelfde exfoliërende en extractie procedures die in de HydraFacial worden gebruikt, kunnen deze niet-inflammatoire vorm van acne verbeteren. Verdere klinische onderzoeken zijn nodig om deze voordelen direct vast te stellen. Het kan moeilijk zijn om cosmetische behandelingen te vinden die veilig genoeg zijn voor deze delicate huidaandoening.