Linkzoekertje
Image default
Bedrijven

Beveiliging voor uw huis en/of pand

Onlangs heb ik beveiliging voor mijn huis bij Optimus Beveiligingstechniek aangeschaft. In dit blog vertel ik waarom ik voor dit bedrijf heb gekozen en waarom u dat ook het beste doet. Ik ben namelijk heel tevreden over hoe ik geholpen ben en het advies wat ik heb gekregen.

Waarom Optimus Beveiligingstechniek?

Voordat ik de beveiliging aangeschaft heb, heb ik natuurlijk uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende bedrijven. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat Optimus Beveiligingstechniek toch echt de beste is. Ik heb voor u op een rijtje gezet waarom:

  • Ervaren monteurs in dienst;
  • Compleet bedrijf op het gebied van veiligheid;
  • Werkzaam door heel Nederland;
  • Snelle service;
  • Ze komen op locatie langs voor het installeren, monteren of repareren;
  • Ze hebben een eigen alarmcentrale.

Beveiliging voor huizen en bedrijfspanden

Het maakt bij Optimus Beveiligingstechniek niet uit waarvoor u de beveiliging aanschaft. U kunt de beveiliging aanschaffen voor een bedrijfspand of voor uw huis. Ik heb het voor mijn huis genomen aangezien ik geen bedrijfspand bezit. Maar aan te raden is het zeker.

Met een gerust hart weg

Een van de grootste voordelen van het beveiligingssysteem is wel dat ik met een gerust hart weg van huis ga. Ook als ik op vakantie ga is het zonder zorgen over mijn huis. Mijn vrouw was eerst wat sceptisch over beveiliging, maar ook zij merkt nu wat een enorm voordeel dit is.

Alarm- en camerasysteem

U kunt bij Optimus Beveiligingstechniek kiezen voor verschillende systemen die goed samen werken. Ik heb gekozen voor een compleet systeem. Dus alarm en camera’s. Het beveiligingssysteem wordt aangesloten op de alarmcentrale van Optimus Beveiligingstechniek.

Als er een melding komt, kijken de centralisten de beelden. Indien het nodig is, ondernemen zij direct actie. Dit is gewoon 24 uur per dag, 7 dagen per week. Op deze manier kunt u vervolgschade aanzienlijk beperken. Ook kunnen de camerabeelden gebruikt worden voor de signalering en opsporing van personen.

Neem contact op

U kunt gelijk contact opnemen met Optimus Beveiligingstechniek voor de mogelijkheden. Er wordt altijd met u meegedacht naar de mogelijkheden. Ze kijken graag waar ze u mee kunnen helpen. U kunt contact opnemen door te bellen naar 0592 – 343 623, door te e-mailen naar info@optimus-beveiligingenictgroep.nl of door het contactformulier in te vullen.

Het beveiligingsadvies is altijd vrijblijvend. Optimus Beveiligingstechniek zit gevestigd in Assen, maar is werkzaam in heel Nederland.

Optimus Beveiligingstechniek
Blokmakerstraat 6
9403 VD Assen

Voor meer info : https://optimus-beveiligingenictgroep.nl/