Met business games van Eagle’s Flight zijn saaie trainingen verleden tijd. In een van de vele interactieve business games wordt een scenario gespeeld waarin jij en je team nieuwe vaardigheden leren die essentieel zijn in jouw vakgebied. Je gaat actief aan de slag om problemen op te lossen terwijl je helemaal opgaat in het gekozen scenario. Dit zorgt ervoor dat je zelf oplossingen leert bedenken en dat je de vaardigheden oppikt door te doen in plaats van enkel te luisteren naar een uitleg. De gedragsverandering door business games heeft hierdoor extra veel impact en zal gegarandeerd bijblijven.

Dit is hoe business games worden verzorgd

Keer op keer blijkt dat de business games van Eagle’s Flight een uitstekende manier zijn om de vaardigheden binnen een team te versterken. Elk team is uniek. Daarom levert de specialist in business games enkel maatwerk. Dat begint al wanneer je de keuze maakt voor een business game. Samen met jou wordt gekeken naar de verschillende doelen die je wilt bereiken met je team. Op basis van het gesprek wordt het spel samengesteld en uitgevoerd op een locatie naar keuze. Nadat het spel heeft plaatsgevonden wordt uitgebreid geanalyseerd en feedback gegeven om de resultaten zo inzichtelijk mogelijk te maken.

Business games die tot de verbeelding spreken

Bij Eagle’s Flight kies je uit verschillende business games, met elk een ander doel. Ga bijvoorbeeld terug naar de middeleeuwen met de game ‘Council of the Marble Star’. Jij en je team leren tijdens deze game alles wat je nodig hebt bij het verkopen en onderhandelen door kansen te herkennen en daarop te anticiperen. Liever focussen op interne processen door communicatie en het vertrouwen te verbeteren? Dan kies je voor de game ‘Promises! Promises!’. Je speelt hierin een belangrijke rol in een bijeenkomst van het Verenigd Verbond van Naties. Welke business game je ook kiest, Eagle’s Flight zorgt ervoor dat de games volledig aansluiten bij de doelen die je wilt bereiken.