Een mobiele weegbrug die precies weergeeft hoeveel de lading weegt is van essentieel belang als u lading moet wegen. Ga daarom voor professioneel advies van een specialist.  Weegt u met enige regelmaat verschillende soorten ladingen van wagens op verschillende locaties? Kies dan voor de mobiele weegbrug van MD Techniek. Deze mobiele weegbrug is inzetbaar voor zowel korte als lange projecten. Bent u op zoek naar een weegplaat voor op een vaste plek binnen uw bedrijf? MD Techniek biedt weegplaten op maat aan, zodat u er altijd van bent verzekerd dat het perfect past binnen uw organisatie.

Een mobiele weegbrug die past bij uw bedrijf

Wilt u lading wegen voordat deze in of uit uw magazijn gaat? Dan schaft u een mobiele weegbrug aan van een specialist. Hiermee werkt u efficiënter en ook nog eens goedkoper. Kijk bijvoobeeld eens naar de mobiele weegbrug van MD Techniek. Bent u op zoek naar een ander soort weegsysteem dan een mobiele brug? Geen probleem. De vakmensen van dit in Oud Gastel gelegen bedrijf hebben meer dan 30 jaar ervaring. Zij importeren materialen vanuit de hele wereld. Speciaal voor u kunnen zij nieuwe buitenlandse weegsystemen importeren. Ook is het mogelijk dat zij aan de hand van uw wensen een geheel nieuw meetsysteem op maat maken voor u.

Voorkom onderlading met de mobiele weegbrug

Op de juiste manier uw vrachtwagen laden is van essentieel belang. Het overladen kan ene probleem zijn, maar zeker ook het onderladen van de wagen kan tot vele problemen leiden. Daarnaast kan door onderlading ook een verkeerde inrichting van de lading ontstaan. Er is een minimumgewicht nodig in de wagen om deze veilig te laten rijden. Dit is verleden tijd met het gebruik van de mobiele weegbrug. Door de mobiele weegbrug krijgt u eenvoudig inzicht in het gewicht van uw lading. Benut uw laadcapaciteit optimaal en weet precies wat er in uw wagen ligt! Het gewicht wordt duidelijk weergegeven in kilo’s. Hierna bent u klaar om de weg op te gaan.