Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

Cashen

Now we are talking business. Het is algemeen bekend dat het leven van een ondernemer niet over rozen gaat. Misschien druk ik het dan zelfs nog te licht uit. Elke keer weer de zorgen over hoe de zaak beter kan draaien, hoe het rendement verhoogd kan worden en of er wel voldoende geld over is aan het eind van de maand. Het zijn allemaal vragen die constant door het hoofd van een ondernemer spoken. Sluit uw ogen eens en stelt u zich eens voor dat ik tegenover u zit en ik u de volgende vraag stel: heeft u uw geldzaken wel op orde? Ik ben geen accountant, ook geen zorgverzekeraar maar een simpele collega ondernemer die dag in dag uit doet wat u waarschijnlijk ook het liefste doet: ondernemen.

Ik heb een passie voor het opbouwen van bedrijven, het uitwerken van ideeën en het resultaat perfectioneren. De uitspraak ondernemen is risico nemen bestaat er niet voor niks, het kan namelijk best wel eens gebeuren dat je geweldige idee flopt. Maar dit is het risico van het vak, als je idee slaagt dan ben je binnen. Het belangrijkste voor mij is dat ik kan doen wat ik leuk vind en daar dan ook nog eens brood mee op de plank om mijn kinderen en vrouw te voeden.

De salarisverwerking levert grote bergen met extra werk op en kost me dus een hoop kostbare tijd die ik liever stop in werk waar ik sterker in ben en meer plezier aan overhoud. Ik doe even een korte rekensom: de tijd dat u gemiddeld aan loonverwerking kwijt bent is Circa 2 en halve dag per maand. Dit komt neer op 20 uur. Er zitten 12 maanden in een jaar 12×20=240 ik geef mijzelf een redelijk uurloon van 35 euro per uur. 35×240=8 400 euro per jaar dat u verliest aan salarisverwerking. Dat geld kan natuurlijk net zo goed worden uitgegeven aan een goedkoop loonbureau wat veel sneller werkt en ook nog eens zijn werk beter doet.

Voor meer info : http://www.cbbs.nl/