Echtscheiding Uden: de zaken goed geregeld door een specialist. Dat is wel zo prettig. Niet alleen zijn wij uw vertrouwde adres voor het regelen van uw echtscheiding in omgeving Uden of het geven van Juridisch advies in Uden. Ook aanverwante zaken regelen wij graag voor u. Afhankelijk van de situatie die op u en uw (ex-)partner van toepassing is kunt u hierbij onder meer denken aan zaken als het regelen van: •    Het ouderschapsplan: in deze regeling legt u als ouders de afspraken met betrekking tot uw kinderen vast waaronder zorgregeling, omgangsregeling en kinderalimentatie; •    Kinderalimentatie & Partneralimentatie; •    Een echtscheidingsconvenant: hierin worden voor beide (ex-)partners afspraken vastgelegd die betrekking hebben op de financiële gevolgen van echtscheiding.

Echtscheiding Uden: verschillende uitgangspunten

Afhankelijk van uw situatie en de wijze waarop u de communicatie plaatsvindt met uw (ex-)partner kan een echtscheiding in omgeving Uden  of het geven van juridisch advies in Uden met betrekking tot een scheiding doorgaans op drie manieren in werking worden gezet. Hierbij volgende typen echtscheidingen: •    Echtscheiding op tegenspraak: u verwacht niet met uw (ex-)partner in onderling overleg of met behulp van een mediator tot een gezamenlijke regeling te komen; •    Echtscheiding met behulp van mediation: de gevolgen de echtscheiding worden onder begeleiding van een echtscheidingsmediator besproken en vastgelegd; •    Echtscheiding op gemeenschappelijk verzoek: u kunt samen met uw (ex-)partner afspraken maken over de gevolgen van de echtscheiding zonder dat hierbij conflicten ontstaan.

Weten waar u aan toe bent: echtscheiding Uden

Een echtscheiding in omgeving Uden en het geven van juridisch advies in Uden laat u tegen een vast tarief regelen door Hamelers Nijkamp Advocaten. Wij bieden vakkundige en resultaatgerichte begeleiding waarbij wij werken met duidelijke, vaste tarieven. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent en werken wij samen met u stap voor stap naar de beste oplossing. Wij hebben niet alleen verstand van juridische zaken, maar ook van mensen. Het regelen van uw echtscheiding in omgeving Uden is bij ons in vertrouwde handen.

Voor meer info : http://www.hnadvocaten.nl/