Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

Met uw particulieren incasso opdracht gaat u naar incassobureau Bill. een incassobureau voor particulieren vind je in Bill. Vele particulieren waren u al voor. Voor het incasseren van geldleningen, niet terugbetaalde borg, huur, etc. etc. bent u bij Bill aan het juiste adres. Familie kwesties behandelen we niet, hiervoor kunt u contact opnemen met een advocaat. Twijfelt u? Bel ons dan even, we lichten het e.e.a. graag even toe.  Het merendeel kan Bill overigens wel voor u incasseren. Een incassobureau particulier inschakelen kunt u bij Bill!

Het buitengerechtelijke incassotraject

Om te beginnen gaan we uw vordering in het minnelijke traject incasseren. Uw debiteur wordt dan eerst aangeschreven. Over de hoofdsom worden incassokosten berekend. Als uw debiteur zich verstopt en niet belt, sturen we een 2e brief. Ook wordt er een telefoontje gepleegd. Maar Doorgaans krijgen we de debiteur snel te pakken. Maar als dat onmogelijk is kan tevens adresonderzoek gedaan worden. Mobiele nummers van debiteuren traceren is onze specialiteit.

Een incasso opdracht indienen

Het is aan te raden snel actie te nemen. Als er niet betaald wordt kan dit meerdere redenen hebben. Misschien gaat uw debiteur wel bankroet. Bij een bankroet houdt het gewoon op. De curator heeft het dan voor het zeggen. De bank gaat voor en voor de meeste crediteuren blijft meestal bijna niets over. Particuliere incasso’s kunt u dus meestal het beste zo snel mogelijk indienen. Ga daarvoor naar onze website. Een klant aanmaken en uw incassoopdracht indienen is voldoende.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html