Een analoge tachograaf is verplicht voor een binnenvaarschippers, bus- of vrachtwagenchauffeur. Hiermee wordt namelijk bijgehouden hoeveel reistijd u heeft en met name ook hoe vaak u rust houdt. Dit is verplicht om bij te houden en u dient tot 28 dagen terug de schijven te kunnen laten zien. U begrijpt dus dat het erg belangrijk is om de analoge tachograaf zo snel mogelijk te laten repareren door een erkend bedrijf. Tacho Webshop is dit erkende bedrijf. De ervaren monteurs van dit bedrijf zorgen ervoor dat de tachograaf al binnen een week weer is gerepareerd, zodat u altijd voldoet aan de gestelde eisen.

Dit is waarom u kiest voor een analoge tachograaf

Heeft u het idee dat een tachograaf niet verplicht is in uw voertuig? Of dat uw bus of vrachtwagen al wat ouder is? Neem dan een kijkje in de online winkel van Tacho Webshop. Deze specialist heeft alles op het gebied van tachografen, waardoor u altijd een geschikte vindt voor uw voertuig. Of u nu een vrachtwagenchauffeur, buschauffeur of binnenvaartschipper bent, met een analoge tachograaf van deze specialist, weet u zeker dat u voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. De tachografen zijn erg gemakkelijk in gebruik en Tacho Webshop geeft u graag advies over het correct gebruiken van deze apparaten. Is uw huidige analoge tachograaf stuk gegaan en wilt u deze zo snel mogelijk laten repareren? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

Voorkom boetes door te kiezen voor een analoge tachograaf

Op het moment dat u een bestuurder bent van een vrachtwagen, bus of binnenvaartschip, moet u altijd kunnen verantwoorden wat uw rusttijd is geweest. Dit is niet alleen van belang voor uw eigen veiligheid, maar zeker ook voor andere gebruikers van de weg of het water. Het bijhouden van uw werktijden doet u doormiddel van een analoge tachograaf. Met een analoge tachograaf houdt u precies bij hoeveel u stilstaat door middel van schijven. Met deze schijven kunt u verantwoording afleggen wanneer hiernaar gevraagd wordt, zodat u boetes voorkomt. Bij een specialist als Tacho Webshop schaft u eenvoudig een nieuwe tachograaf aan, maar hier bent u ook aan het juiste adres voor het repareren van de tachograaf als deze stuk gaat.