Linkzoekertje
Image default
Electronica en Computers

Nooit meer inkt bijvullen

Het grote verschil tussen het uitprinten als thermo transfer is dat de inktlint wel enorm belangrijk is, dit is bij direct thermisch printen juist weer niet het geval. De printkop wordt vaak gigantisch warm en omdat deze warm wordt komt de inkt uiteindelijk terecht op het papier. Door deze zeer innoverende en handig techniek kan je naast gewoon uitprinten vanaf nu ook uitprinten op andere materialen zoals bijvoorbeeld : synthetische materialen.  Deze manier van printen staat te boeken als kwalitatief hoogwaardig en staat tevens bekend als duurzaam omdat deze printer voor een langere tijd meegaat en daarnaast ook zeer zuinig in zijn verbruik is.

KBA Metronic biedt op haar website ook een klein karakter inktjet printer aan van het merk alphaJET. Deze printers zijn zeer makkelijk in gebruik te nemen, deze printer zorgt ervoor dat je in de toekomst nooit meer last zal hebben van vastlopende printers. Heb je ook altijd veel problemen met de inkt tijdens het uitprinten? Deze speciale printer van alphaJET zorgt ervoor dat de inkt automatisch wordt bijgevuld zodat je printer in de toekomst nooit meer zonder inkt komt te zitten. Dit is natuurlijk dé perfecte oplossing voor veel bedrijven, het printen zal dus nooit meer onnodig tot stilstand komen als jij van deze ideale printer gebruik gaat maken.

Het is een grote ergernis als het papier op is of de inkt van een printer. Veel mensen moeten dan weer op kantoor zoeken naar papier of inkt. Met deze printer hoef jij nooit meer onnodig spullen te zoeken, deze printer zorgt ervoor dat dit voorkomen wordt. Zeg nou eerlijk hoe vaak is het wel niet bij jou voorgekomen dat je weer voor een printer stond te wachten en dat het papier weer op was. Of dat je iets snel wilde uitprinten en dat de inkt op was, vanaf nu zijn die ergernissen verleden tijd.

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/