Linkzoekertje
Image default
Eten en drinken

Bestel biefstuk en bavette waar u geheid van gaat watertanden

Een heerlijk stukje mals vlees van de slager is nooit verkeerd. Bereid het op de door u gewenste wijze en u kunt genieten van een heerlijke maaltijd! Maar heeft u uw vlees ook weleens online besteld? Bij Beef&Steak kiest u uit een verscheidenheid aan prachtige vleessoorten die u eenvoudig online bestelt. Trakteer uw vrienden en familie eens op iets anders dan een hamburger of een worstje, maar ga voor echt kwaliteitsvlees zoals een heerlijke bavette op de barbecue.

Bavette: een delicatesse voor op de barbecue

Bavette is mager rundvlees dat komt uit de flank van het rund. Hierdoor is dit type vlees heerlijk mals. Maar wilt u dit vlees echt tot zijn recht laten komen? Maak hem dan klaar op de barbecue. Daarmee verrast u uw gasten met een waar eetfestijn vol met smaak. Het is altijd rundvlees, maar daar bestaan wel verschillende soorten van zoals Black Angus Bavette, Ierse Bavette, Dubbeldoel Bavette, Bommelse Blonde Bavette en USA grain-fed flank steak. Al deze soorten zijn geschikt voor de barbecue.

Biefstuk: de meeste bekende steak

De steak waar iedereen wel bekend mee is, is biefstuk. Deze is verkrijgbaar is veel verschillende maten, soorten en smaken. Er zit nagenoeg altijd wel een variant tussen die naar jouw smaak is! Biefstuk beval veel ijzer en is daarom geschikt om op kracht te komen. Biefstuk kiest u doorgaans van een kalf, hert, bizon of een Wagyu rund. Het vlees van dieren, zoals een hert, met veel uithoudingsvermogen heeft vaak een donkerdere, rode kleur.

Plaats een bestelling

U hoeft echt geen bezoek aan de slager te brengen, want u bestelt uw kwaliteitsvlees bij Beef&Steak eenvoudig online! Geef vandaag nog uw bestelling door en u geniet morgen van het vlees naar keuze. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op, want zij hebben specialisten in huis die u graag alles over het assortiment vertellen!

Gerelateerde artikelen

Whiskey glazen zijn het ideale geschenk voor de liefhebber.

Sterke drank goedkoop inslaan bij een dranken groothandel

Bedrijfscatering