Linkzoekertje
Image default
Eten en drinken

Zaalverhuur voor een besloten feest in de buurt van Alblasserdam

Bent u op zoek naar een plek waar u een zaal kunt huren voor een besloten feest? In de buurt van Alblasserdam en Papendrecht, in Oud-Alblas, zit restaurant De Krom waar u uitstekend terecht kunt voor flexibele zaalverhuur. De zalen waarover ze beschikken, lenen zich ook perfect voor vergaderingen en teamuitjes. In de omgeving van Alblasserdam is dit restaurant niet voor niets een geliefde plek voor zaalverhuur. Dit komt onder andere door de prachtige locatie van het restaurant. Het is namelijk gelegen aan het schilderachtige riviertje de Alblas. Ook door mensen uit bijvoorbeeld Papendrecht en Alblasserdam wordt dit restaurant gezien als een fijne plaats om naartoe te gaan.

Een moderne en sfeervolle brasserie

De Krom is door de jaren heen uitgegroeid tot een moderne en sfeervolle brasserie. Niet alleen voor zaalverhuur, maar ook voor een heerlijke lunch of fijn diner kunt u terecht in dit restaurant vlak bij Alblasserdam. Wanneer u wel een zaal wilt huren, kunt u uiteraard ook gebruikmaken van de diensten van het keukenpersoneel. Tijdens een feest worden bijvoorbeeld heerlijke hapjes geserveerd en tijdens een vergadering worden u en uw collega’s verwend met een uitgebreide lunch. De zalen die u kunt gebruiken voor zaalverhuur bij dit restaurant uit Oud-Alblas, nabij Alblasserdam, zijn geschikt voor groepen tussen de 25 en 250 mensen. Elke zaal heeft een fraaie en authentieke aankleding.

Ontdek welke arrangementen dit restaurant aanbiedt

Zoekt u nog een geschikte plek waar u terecht kunt voor zaalverhuur, in of rondom Alblasserdam? Dan is De Krom uit Oud-Alblas wellicht de plek voor u! Ontdek daarom meteen welke arrangementen ze u aanbieden. Zo kunt u gebruikmaken van uitstekende catering en wordt alles volledig afgestemd op uw wensen. Op die manier zorgen ze er voor dat uw gasten niets tekort komen en dat u een zorgeloze vergadering, een memorabel feest of een bijzonder teamuitje beleeft.

https://www.dekromoudalblas.nl/