Linkzoekertje
Image default
Financieel

Geld lenen als je al een lening hebt

Als u extra geld wilt lenen zijn hier zoveel redenen voor. Dit geld kan voor zoveel dingen gebruikt worden, als voorbeeld een aanvulling op het pensioen, een verbouwing of om gewoon eerder te stoppen met werken. Ook kan dit voor de studie van uw kinderen gebruikt worden, een andere woning, een reis of u wilt gewoon van het leven genieten. Er zijn ook veel manieren om aan dat extra geld te komen.

Hoe kunt u geld lenen als je al een lening hebt?

Om aan extra geld te komen kunt u bijvoorbeeld het hypotheek bedrag verhogen, dit doet u door uw hypotheek over te laten sluiten. Of om een tweede hypotheek af te sluiten. Ook kunt u langs een consumptieve kredietverlener. Wat voor u het beste is hangt helemaal aan uw persoonlijke situatie.

Een consumptieve lening

Heeft uw woning een overwaarde? Dan is het voordelig om uw hypotheek over te laten sluiten. Of u sluit een tweede hypotheek af. Deze rente is lager dat de rente voor een persoonlijke lening. U gebruikt het extra geld voor een verbouwing, dan is dit geld aftrekbaar.

Of toch een doorlopend krediet?

Voor wie is een doorlopend krediet bestemd?
Een doorlopend krediet is een lening dat speciaal is voor particulieren. Dit wordt gebruikt voor uitgaven waarvan niet bekend is hoeveel dat kost, als voorbeeld een verbouwing of een tuinaanleg. Ook wordt een doorlopend krediet gebruikt om wat geld achter te hand te hebben.

Hoe werkt een doorlopend krediet?
Met de adviseur spreekt u samen een kredietlimiet af. U betaalt een vast rente en aflossing percentage per maand. Normaal gesproken wordt 2%, 1,5% en 1% per maand gebruikt als percentage. Dit percentage is variabel gedurende de looptijd.

De voordelen van een doorlopend krediet
De bedragen die u afgelost heeft kunt u eenvoudig opnemen. Ook kunt u boetevrij aflossen. En zelfs de rente is erg laag.

Nadelen van een doorlopend krediet
Omdat u de afgeloste bedragen boetevrij mag opnemen, is de looptijd erg moeilijk vast te stellen.

Een doorlopend krediet is handig voor?
Een doorlopend krediet is handig voor uitgaven waarbij niet bekend is hoeveel dat kost. Als voorbeeld een verbouwing of tuinaanleg. Of om natuurlijk gewoon wat geld achter de hand te hebben.

Of wil je direct geld lenen?

Welke stappen nemen bij direct geld lenen?
Bij direct online geld lenen hoeft u niet te wachten op een offerte. Dat is een groot voordeel. U krijgt online uw offerte gestuurd en u weet gelijk of u geld kan lenen bij de kredietverstrekker. De geldverstrekker heeft een aantal gegevens nodig om een goede berekening te kunnen maken voor direct geld te lenen. Zelf heeft u thuis een overzicht gemaakt van de tarieven en voorwaarden van de verschillende instellingen waar direct geld kan lenen tot de mogelijkheden hoort. De geldverstrekker bekijkt de gegevens nog na of deze actueel is.

Verschillen bij direct geld lenen
Bij sommige beroepen kunt u gemakkelijk direct geld lenen er kan hierdoor sneller onderzoek gedaan worden. Als voorbeeld, voor ambtenaren zijn er meer manieren om direct geld te lenen.

Voordelen bij direct geld lenen
Hieronder een aantal voordelen bij direct geld lenen.
• Een snelle uitbetaling.
• U weet hoe een minilening werkt, en als u niet volgens afspraak aflost wat er dan gebeurt.
• Het is goedkoop.

Voor meer info : http://www.minileningaanvragen.com/