Linkzoekertje
Image default
Gezondheid

Een liquid facelift, wie had dat gedacht!

Tegenwoordig kun je zonder moeite gebruik maken van rimpels verwijderen met botox. Zo kun je tegen een betaalbare prijs de moeilijke jaren uit je gezicht halen en worden de spieren als het ware verlamd, zodat ze niet de rimpels in je gezicht kunnen creëren.

Mocht je er toch in het geheel jonger uitzien dan kun je altijd nog gaan voor een liquid facelift met botox. Een liquid facelift zorgt ervoor dat je er een heel stuk jonger uit ziet en is vrijwel gelijk aan een gewone facelift. Het enige grote verschil is dat je niet onder het mes hoeft. Voor een hoop mensen is dit een grens die weg genomen wordt als het neerkomt op een facelift. Onder het mes gaan is nog steeds iets wat niet graag gedaan wordt en een hoop mensen zullen dan ook twijfelen als het neerkomt op een facelift waarbij je onder het mes moet. Die twijfel is dus niet meer nodig met een liquid facelift.

Met een liquid facelift wordt je gezicht weer gevuld met de volume die je vroeger had in je jongere jaren. De rimpels worden weg genomen en je gezicht zal geen omgekeerde ‘v’ vorm meer hebben. De jeugd zal terug in je gezicht komen en je zult er weer ontzettend mooi uitzien. De prijzen voor deze ingreep zijn niet hoog met wat je ervoor terug krijgt. Beginnend van 600 euro heb je al een ingreep, afhankelijk van wat je allemaal wil laten doen. Na de ingreep zul je er 1 á 2 jaar plezier van hebben en kun je het eventueel opnieuw laten doen. Dit is allemaal afhankelijk van het merk filler dat je gebruikt, want de een zal iets langer blijven zitten dan de ander. Laat je dus niet langer tegenhouden en maak snel gebruik van een liquid facelift. Een facelift zonder overmatig veel pijn.

Voor meer info : http://www.faceland.nl