Linkzoekertje
Image default
Gezondheid

Leer nu doeltreffend communiceren door middel van een trainingbij JE BENT MEER

Effectief communiceren om sneller onderling begrip te hebben, doelen sneller te behalen en de samenwerking te optimaliseren.

Effectief communiceren door onze communicatietraining

Contact! Alles valt of staat ermee. Door onze communicatietraining te bij te wonen zul je zien, dat je je meer welbewust wordt van hoe je overkomt op andere personen, maar ook wat het effect van andere mensen op jezelf is. Je ontwikkelt informatie en competenties om je eigen gedrag optimaal in te zetten, zodat er sneller onderling besef zal zijn, het samenwerkingsverband verbetert en goals sneller bereikt zullen worden. Geen oeverloos gepraat, maar efficiënt en krachtig communiceren. Dit bespaart jou heel wat discussies en lange besprekingen.

 

Wat leer je bij onze training?

In onze communicatietraining leer je te passen op kleine non-verbale reacties, zodat je die kunt gebruiken om effectiever te communiceren. Je leert anders te waarnemen wat je bij andere personen oproept, en of datgene is wat je wilt opwekken. Je leert doelgericht te werken aan een sfeer van vertrouwen en verbondenheid door je communicatie (lichaamshouding, gebaren, ademhaling, woordkeuze etc.) aan te passen op de onverwachte antwoorden van andere personen. Je leert haalbare doelen te verwoorden die toetsbaar zijn en in een groter geheel aanvaardbaar zijn. In onze training komen deze onderwerpen aan voor:

 

  •  schema`s en gewoonten
  •  het maken van aannames of veronderstellingen
  •  behoefte aan juist zijn
  •  verbale- en non-verbale communicatie

Wat kan je verwachten bij onze workshop

We gaan naast de praktijk vooral veel oefenen, waardoor je het niet alleen begrijpt, maar ook efficiënt voelt en ervaart. We staan stil bij non-verbale communicatie en het belang van goed waarnemen. Je gaat leren correct te observeren in plaats van onmiddellijk te interpreteren? Je leert ook hoe je krachtiger communiceert door je boodschap non-verbaal te ondersteunen.

Bovendien vragen als; Welke signalen zenden we naar anderen uit?; Wat is essentieel als ik luister?; Hoe vat ik het best samen?; Welk vragen moet ik stellen?; Hoe kan mijn partner het best met mijn feedback uit de voeten?; En hoe ontvang ik zelf reactie, zonder me aangevallen te voelen?

Deze workshop is bij uitstek geschikt om als groep, team of afdeling te volgen. Bedrijven leveren wij maatwerk. Wij organiseren de traning Effectief Communiceren ook voor individuen door middel van open aanmelding.

 

Voor meer info : http://jebentmeer.nl