Linkzoekertje
Image default
Gezondheid

Verhoog je libido in 5 stappen

 

Verhoog je libido in 5 stappen

Om je libido te verhogen is het niet noodzakelijk om de precieze oorzaak te achterhalen. Het is juist verstandig om direct te beginnen met manieren waarop je libido snel zal gaan stijgen. De manieren die hiervoor gaan zorgen vind je hieronder.

 

  • Ga naar de sportschool: beweging zorgt voor een betere bloedsomloop, en een betere bloedsomloop zorgt voor meer gezonde stimulatie in de ledematen. Een betere bloedsomloop stimuleert ook de aanmaak van goede hormonen zoals testosteron. Voornamelijk krachttraining zal hiervoor zorgen. Door dit stofje krijgt je libido direct een merkbare boost.

  • Libido verhogend voedsel: gezond eten is zowel goed tegen ziektes maar stimuleert ook het libido. Er zijn vele voedingsmiddelen die erom bekend zijn een libido verhogende werking te hebben. Denk aan vette vissoorten, noten, cacao en meer. zorg er tevens voor dat suikers zoveel mogelijk gemeden worden. De onnatuurlijk suikers kunnen namelijk voor een stijging van insuline tot gevolg hebben, dit werkt libido verlagend. Je testosteronspiegel daalt hier namelijk door.

  • Vermijd stress en rust goed uit. Voldoende slapen en ontspannen zijn gedurende de dag zorgt voor een toename van testosteron. Wanneer je te weinig slaapt en heel veel stress ervaart, dan heb je kans dat de bijnieren meer cortisol zullen aanmaken. Dit werkt testosteron verlagend en dat moet zoveel mogelijk gemeden worden. Wat je nodig hebt is dus een testosteron booster en dat behaal je door te ontstressen.

  • Blijf actief tussen de lakens. Wellicht lastig wanneer je daar helemaal geen zin in hebt, echter is uit onderzoek gebleken dat activiteit zorgt voor een hoger libido.

  • Bestel medicijnen: wanneer bovenstaande tips niet helpen, kan er altijd nog gekozen worden voor libido verhogende middelen. Dergelijke producten vullen het testosterongehalte in het bloed, waardoor ze het libido verhogen. Ook kun je gebruik maken van voedingssupplementen, deze producten hebben dezelfde uitwerking.

 

Voor meer info : http://www.libidoplaza.nl

Gerelateerde artikelen

Zorgverzekering afsluiten 2019

Verlichting van de pijn met MammaTENS

Leer nu doeltreffend communiceren door middel van een trainingbij JE BENT MEER