Linkzoekertje
Image default
Internet

Op zoek naar een gaming laptop?

Zit je vaak achter een computer of laptop om te kunnen gamen? Dan heb je natuurlijk wel een laptop nodig waar jouw favoriete soepel op kunnen draaien. Bij BTO is het mogelijk om je eigen laptop samen te stellen, waardoor je zeker weet dat perfect aansluit op jouw wensen. Wij leggen je in deze blog precies uit waar je op moet letten als je een aankoop wilt verrichten.

Gaming laptop kopen

Als je een gaming laptop wilt kopen dan is het belangrijk dat je goed let op de verschillende specificaties van de laptop. Zo moet een gaming laptop aan bepaalde specificaties voldoen voor een optimaal gebruiksgemak. Als je op zoek bent naar een gaming laptop dan is het belangrijk om te weten dat de videokaart het meest essentiële onderdeel is van de laptop. De NVIDIA GeForce GTX 1050 is ook wel de instap videokaart voor een gaming laptop. Wil je een meer krachtig model? Dan kan de NVIDIA GeForce GTX 1080 een goede keuze zijn.

Geheugen

Naast de videokaart is ook het geheugen een belangrijk onderdeel van een laptop voor VR, foto en videobewerking of gamen. Vaak zijn de programma’s grote bestanden waardoor het dus goed is om te kiezen voor een laptop met een groot geheugen. Dit is al helemaal belangrijk als je van plan bent om meerdere programma’s te gebruiken.

Hulp nodig bij een gaming laptop kopen?

Het aanschaffen van een gaming laptop is niet iets wat je dagelijks doet. Gelukkig staan de specialisten van BTO graag voor je klaar en helpen ze je bij het maken van een keuze waar je helemaal achterstaat. Als je dus nog vragen hebt of advies wilt krijgen dan kun je gerust contact opnemen via de mail of telefoon.

Showroom

Wil je eerst met eigen ogen zien wat je kunt verwachten van een nieuwe gaming laptop? Dan is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen in de showroom in IJsselstein. Hier staan de meeste modellen demo-klaar, waardoor je meteen kunt zien wat je kunt verwachten van jouw nieuwe aankoop.

Voor meer info : https://bto.eu/