Linkzoekertje
Image default
Mode en Kleding

Nieuwe bh nodig? Let dan hierop!

Nieuwe bh nodig? Let dan hierop!

 

Iedere vrouw krijgt er logischerwijs meermaals in haar leven mee te maken. Net als dat je met enige regelmaat nieuwe kleding moet aanschaffen, geldt dit ook voor je bh. Ondanks het feit dat een bh toch meestal wel een jaar mee gaat, verschilt dit ook weer per persoon. De ene vrouw draagt namelijk maar twee of drie verschillende bh’s, terwijl een ander er misschien wel 10 in de kast heeft liggen. Kortom, iedereen is hier verschillend in. Als we gaan kijken naar het gemiddelde aantal bh’s wat een vrouw in de kast heeft liggen, dan is dit gemiddeld tussen de drie en vijf stuks. Dit lijkt misschien niet veel, maar zoveel meer heb je er eigenlijk ook niet nodig. Waar je met je ondergoed dagelijks een schone aantrekt, hoeft dit bij een bh natuurlijk niet. Uiteraard zijn er uitzonderingen zoals een sport bh of tijdens warme dagen, maar over het algemeen kan een bh prima meerdere dagen gedragen worden. Dus heb jij een nieuwe bh nodig, bekijk dan onderstaande tips.

 

Waarvoor heb je een bh nodig?

 

De eerste vraag die je jezelf moet stellen, is waarvoor je een nieuwe bh nodig hebt. Ga je voor het eerst sporten, dan zal het gaan om een sport bh. Gelukkig kun je bij sportbh.nl een ruim aanbod sport bh’s vinden, zodat er voor ieder wat wils is. Zo vind je hier een anita sport bh, maar ook allerlei andere bh merken zijn hier te vinden. Door dus vooraf te bepalen of het gaat om een normale bh of een sport bh, ben je natuurlijk al een heel stuk verder. Heb je deze keuze gemaakt, dan is het tijd om te kijken waarvoor je deze bh daadwerkelijk gaat gebruiken. Wanneer je frequent sport, dan zal je doorgaans een ander soort sport bh nodig hebben, dan wanneer je één keer per week aan yoga doet. Hetzelfde geldt overigens ook voor een normale bh. Onder een sjieke jurk draag je uiteraard niet snel een plunge bh, maar zal je eerder gaan voor een push up variant. 

 

Laat je borsten opmeten

 

Iedere vrouw is anders, wat ook betekent dat iedere borst anders is. Er kunnen namelijk zelfs verschillen zitten in de beide borsten van een vrouw. Dit is niet per definitie erg, maar wel iets om rekening mee te houden. Je doet er daarom dus ook goed aan, om je borsten voordat je bh’s gaat passen te laten opmeten. Dit kun je laten doen in een lingerie zaak, maar kun je ook prima thuis even doen met een meetlint. Je zult zien, dat wanneer je dit doet, het een stuk gemakkelijker is om uiteindelijk een geschikte bh te vinden die jij fijn vindt zitten.