Linkzoekertje
Image default
Muziek

Musicals in Amsterdam

In Amsterdam zijn twee verschillende theaters waar je geregeld een musical kunt bekijken. Beide theaters zijn gelegen hartje Amsterdam. We hebben het hier over DeLaMar Theater en Koninklijk Theater Carré.

 

DeLaMar Theater

DeLaMar Theater in Amsterdam is onder veel mensen wel bekend. Het verwierf vooral bekendheid dankzij cabaretier Wim Sonneveld en de oudejaarsconferences van cabaretier Wim Kan. Theater DeLaMar heeft twee zalen met 601 en 939 stoelen. Het theater is midden in de stad gelegen en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. In 2013 was de musical Hij gelooft in mij in het theater te zien. De musical gaat over het leven van Rachel Hazes, de vrouw van Andre Hazes. Tijdens het verhaal wordt er duidelijk hoe leven voor haar was toen ze de vrouw was van de bekende zanger. In deze musical spelen bekende acteurs als Martijn Fischer, Chantal Janzen en Cees Geel.

 

Koninklijk Theater Carré

Theater Carré is gelegen aan de Amstel. In 2013 kon men in Carré onder meer de musical Hema bezoeken. Dit is een musical die gaat over het warenhuis Hema, de bekende winkelketen. Er komen typische Hema producten in voor zoals de Hema rookworst. Het verhaal gaat over een mevrouw, Latina Max, die in Nederland komt om de taal goed onder de knie te krijgen. Ze wordt namelijk koningin omdat ze gaat trouwen met kroonprins Wim-Lex. Latina Max vermomd zich als stagiaire Ramona die aan het werk gaat bij de Hema. Niemand mag er achter komen wie zij eigenlijk is. In deze musical spelen de bekende acteurs als Joep Onder de Linden, Wimie Wilhelm, Sytske van der Ster en Anne-Mieke Ruyten.

 

Formule 1 Hotel Amsterdam boeken

Als u een theater in Amsterdam bezoekt, dan wordt het vaak laat. U bent misschien niet meer in de stemming om helemaal naar huis te reizen, boek dan een formule 1 hotel in Amsterdam. U kunt dan gerust een drankje nuttigen en heerlijk genieten van andere bezienswaardigheden die onze hoofdstad te bieden heeft. Ook zou een goedkoop hotel Amsterdam zonder creditcard in het centrum kunnen boeken of een heerlijk weekendje weg… wij kunnen in ieder geval al niet wachtten tot we weer gaan.

 

Voor meer info : http://www.annetgelink.nl