Linkzoekertje
Image default
Vakantie

Salou

Salou staat al jaren bekend als een feestbestemming voor jongeren in Europa en dit is ook zeker niet voor niks. Toch heeft Salou een hele andere geschiedenis want de kustplaats Salou werd onder meer door de Romeinen gebruikt als havenplaats en tevens vertrekplaats van gevechtsschepen. Later werd Salou een echt vissersplaatje en nu doet de kustplaats dus aan als toeristische trekpleister.  De vriendengroep van Roy  is precies op zoek naar zo’n feestbestemming zoals Salou. Aan het begin van de zomer is de vriendengroep namelijk als het goed is allemaal geslaagd en dit willen ze is goed gaan vieren deze zomer!

Vanwege het vele leren voor de schoolexamens heeft de vriendengroep nog niet echt de tijd gehad om zich te gaan verdiepen in bestemmingen, laat staan in accommodaties. Van de broer van Roy hebben ze echter wel al hele leuke verhalen gehoord over Salou dus ze besluiten al snel om deze bestemming te kiezen als feestbestemming voor de komende zomer. Nadat ze op Google hebben gezocht naar een last minute in spanje komen ze al snel terecht op de website lastminutespanje.nl. Op deze website kunnen ze niet alleen de beste aanbiedingen zien, ze kunnen ook van alles lezen over leuke activiteiten in Salou.

Zo lezen ze bijvoorbeeld over allerlei leuke watersportactiviteiten in Salou zoals de mogelijkheid om de mooie zee bij Salou te verkennen met de waterfiets of de waterscooter. Daarnaast kunnen ze op deze website ook lezen welke stranden nu echt de mooiste stranden zijn in Salou. Ze besluiten hier zeker rekening mee te houden met betrekking tot de keuze voor een appartement, dan wel een hotel. Ze besluiten, mede op basis hiervan, te kiezen voor de appartementen Salou Pacific . Het heeft een perfecte ligging omdat het vlakbij het centrum is en daarnaast ook dicht gelegen is bij de mooiste stranden van Salou.

Voor meer info : http://lastminutespanje.nl