U wilt het uiterlijk van een houten vloer, maar wel verzekerd zijn van de eigenschappen van een stenen vloer. Dan zijn houtlook tegels een uitstekende keuze. Bij Kroon Vloeren in Steen vindt u een breed aanbod aan houtlook tegels. En dat terwijl er helemaal geen hout te pas komt aan de productie ervan. Houtlook tegels zijn namelijk niets anders dan sterke, gebakken, keramische tegels. Waarom dan toch een stenen vloer en geen houtlook vloer? Er zijn vele voordelen aan houtlook tegels. Keramische houtlook tegels zijn namelijk erg slijtvast: krassen en putjes in de vloer zijn voortaan verleden tijd. Ook bent u met een keramische houtlook vloer een stuk minder tijd kwijt aan onderhoud, zo hoeft deze vloer niet gelakt te worden.

Bekijk een compleet en uniek aanbod keramische of houtlook tegels in de showroom

Op internet kunt u alle soorten vloeren met elkaar vergelijken. Maar bent u op zoek naar keramische tegels van de beste kwaliteit? Dan kunt het beste naar Kroon Vloeren in Steen komen. Dat is goed, want het is natuurlijk belangrijk om een idee te krijgen over wat voor soort vloeren u zoal mooi vindt. Om écht te zien wat de uitstraling van een bepaalde soort vloer is, is het echter ook belangrijk om deze in het echt te bekijken. Het is daarom zeker aan te raden om eens langs te gaan in de showroom van Kroon Vloeren in Steen in Meerkerk. Hier vindt u namelijk een compleet en uniek aanbod aan diverse soorten vloertegels, van natuursteen tot aan keramische houtlook tegels. Zo kunt u pas echt zien en ervaren hoe de tegels er uitzien en hoe ze aanvoelen. Misschien zit uw toekomstige vloer er wel tussen!

Met keramische tegels kunt u vele verschillende stijlen creëren

Heeft u gekozen voor keramische tegels? Dan kunt u er veel verschillende kanten mee op. Een moderne stijl of een natuurlijke stijl in uw woning? Keramische tegels maken de ruimte compleet.  Kiest u voor een industriële beton look? Of gaat u toch voor een klassieker uiterlijk met een vloer van keramische tegels die amper te onderscheiden is van een natuurstenen vloer? Doordat keramische tegels op verschillende manieren worden geproduceerd, bijvoorbeeld door nuances aan te brengen en zo een natuurlijk effect te creëren, vindt u deze tegels in allerlei verschillende afwerkingen. In de showroom van Kroon Vloeren in Steen kunt u talloze verschillende soorten keramische tegels in het echt bekijken. Zo kunt u kiezen voor de stijl van keramische tegels die het best bij u past.

 

Voor meer info :