Linkzoekertje
Image default
Woning en Tuin

Uitgebreid gamma muurstickers voor je huis

Er zijn vele honderden soorten muurstickers te vinden. Een muursticker zal net dat beetje extra geven in je woonkamer, slaapkamer, in de kinderkamer of in de babykamer. De muurstickers die worden verkocht zijn meestal van zelfklevend materiaal en op deze manier zijn ze nadat je ze beu bent gemakkelijk te verwijderen. In plaats van een muursticker kun je ook kiezen voor een sjabloon welke je kunt overschilderen.

Het correct aanbrengen van een muursticker

Het is niet moeilijk om een muursticker op een muur aan te brengen, maar je mag dit schijnbaar eenvoudige klusje ook niet onderschatten. Er zijn ook een aantal aandachtspunten. De ondergrond is belangrijk. De ondergrond moet vlak zijn en mag ook niet pas geschilderd zijn. De muur moet minimaal vier weken droog zijn. Pas dan kun je de muurstickers op de muur aanbrengen. Het is ook handig wanneer je een schone ondergrond hebt, want dit voorkomt lelijke oneffenheden die je er niet zo maar uit kunt halen.

Neem eventuele instructies die je krijgt meegestuurd aangaande het aanbrengen van de muursticker ook serieus, want door dit goed te bestuderen kun je voorkomen dat je een ontsierend eindresultaat op je muur krijgt. Door het foutief plakken kun je de muur zelfs beschadigen. Of je garantie hebt op de muursticker is altijd nog maar de vraag en op unieke zelfgemaakte muurstickers babykamer heb je vaak geen garantie. Zeker wanneer een kleine honderd euro (of meer) kost. Een webshop zal een sticker die je zelf hebt gemaakt immers niet meer kunnen verkopen.

Voor meer info : http://www.stickerparadijs.nl