Bestel een schudzeef of trilzeef voor iedere toepassing. Daarvoor komt u naar een gespecialiseerd bedrijf als PAJA Triltechniek. Zij hebben alle kennis en ervaring om u te adviseren over de ideale zeef. Verder hanteert deze specialist ook zeer voordelige tarieven voor hoogwaardige producten. Daar kunt u van profiteren. De uitstekende service is ook een reden waarom u schud- en trilzeven aanschaft bij een specialist. Voor ieder probleem met uw product wordt direct een goede oplossing aangereikt. Zo kunt u snel weer aan de slag als er onverhoopt iets mis is gegaan met uw bestelling.

Trilzeef of schudzeef: hoe werkt het precies?

Bij het verdichten, zeven of transporteren van allerlei materiaal wordt dikwijls gebruik gemaakt van een schudzeef of trilzeef. Hoe dat precies werkt? De tril- en schudzeven van PAJA Triltechniek maken gebruik van trilbewegingen. Door het materiaal over een trillend zeefdek te transporteren, zal al het materiaal tijdens het transport het zeefdek raken. Al het materiaal dat groter is dan de maaswijdte van het zeefdek wordt verder getransporteerd. Het materiaal dat kleiner is valt naar beneden. Zo wordt het materiaal op korrelgrootte gescheiden. Het materiaal dat van elkaar gescheiden is, kan eventueel apart worden opgevangen voor verdere verwerking.

Schudzeef of trilzeef tegen een scherpe prijs

Als u niet zo veel te besteden heeft en toch een goede schudzeef of trilzeef wilt hebben, komt u naar PAJA Triltechniek. Daar vindt u zeven tegen mooie prijzen. Voor ieder budget heeft deze specialist het juiste product. Door de jarenlange ervaring in de triltechniek kunt u er uitstekend terecht voor deskundig advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste zeef in huis haalt. Naast schud- en trilzeven is het ook mogelijk om onder meer trilgoten, triltafels, vingerzeven en trilpijpen aan te schaffen. Deze producten worden gebruikt voor zeven, transporteren en verdichten van diverse soorten materiaal. De zeven worden veel gebruikt in verscheidene industrieën.

Voor meer info :