Het complete plaatje. Het is een uitdrukking die we vaak horen, maar wat mensen vergeten is dat dit door professionele BIM tekenaars heel letterlijk wordt genomen! Daarvoor is ruimtelijk inzicht en duidelijke communicatie nodig. En deze twee belangrijke aspecten verkrijgt u door een BIM model te laten tekenen door de experts van bv3projectsupport. Het model bestaat uit een volledig accurate weergave op schaal én in 3D. Alle betrokkenen krijgen een beter ruimtelijk inzicht in het ontwerp en aanpassingen in het model, of in het beleid, kunnen snel worden doorgevoerd. Zo is het voor iedereen duidelijk wat er moet gebeuren en waar ieders verantwoordelijkheden liggen bij het ontwikkelen van uw project.

Voordelen van BIM tekenen voor uw bouwproject

Een bouwproject vraagt om samenwerking tussen verschillende specialisten. Hoe zorgt u er als ontwikkelaar voor dat iedereen zijn werk goed kan doen, zonder in elkaars vaarwater te gaan zitten? Dit is een vak apart en bestaat uit het accuraat maken van een 3D-model van het vastgoed dat gebouwd gaat worden. Op deze manier wordt een concept veel inzichtelijker en eventuele aanpassingen kunnen meteen worden opgenomen in het model. Ook tijdens de uitvoering van het project dient het BIM-model als leidraad waar de verschillende disciplines die aan het vastgoed werken op terug kunnen vallen. Vraag anders eens voor de mogelijkheden een vrijblijvend gesprek aan bij een expert als bv3 projectsupport. Dan krijgt u uitgebreide uitleg over de vele mogelijkheden en voordelen van BIM tekenen.

Een anatomisch correct 3D-model met BIM tekenen door een professional

Hoe accurater het model, des te meer waarde dit heeft voor uw project. Aan de hand van dit 3D-model vinden alle specialisten de houvast die ze nodig hebben. Dat doet u door een expert in te schakelen op het gebied van BIM tekenen. Met deze techniek wordt een anatomisch correct 3D model van het pand gemaakt, dat vervolgens kan worden gebruikt om de projectontwikkelaar op de hoogte houden van de voortgang van het project. Er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan werken aan de hand van een BIM-model. Wie voor u een dergelijk model kan maken vraagt u? Neem eens contact op met de experts bij bv3 projectsupport.

Voor meer info :