Zoekt u naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Onze locaties zijn een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Een duurzame & circulaire ruimte

Vanuit de circulaire gedachten is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En daar zijn wij erg trots op! Wil je ook in aanmerking komen met onze ruimtes? Dan ben je van harte welkom. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap bent u op het juiste adres. Wij van C-Beta bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bieden we een oplossing op maat aan.

Flexibele plek in Hoofddorp

Wij verlengen de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders en adviseurs. Een flexibele werkplek is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De unieke werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. 

 

Evenementenlocaties Amsterdam

Een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding, dat is wat je nodig hebt om te kunnen werken. Voor een snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie zorgen wij. Dit moet het creatieve brein van de medewerkers stimuleren. Iemand die elke dag in de zelfde omgeving werkt wordt niet gestimuleerd. Doorbreek dit en kom werken op onze bijzondere werklocatie in Amsterdam. We bieden plekken die zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën delen. Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. 

 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. 

Voor meer info : http://c-beta.nl/