Linkzoekertje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waar vind je de beste freelance online marketeer?

Ben je op zoek naar een freelance online marketeer? Heel slim, want een freelancer is vaak goedkoper dan een heel marketingbureau; zij hebben immers geen kosten voor kantoor of personeel die ze door moeten berekenen aan jou als klant. Bovendien handelen ze vanuit hun eigen persoon en dat maakt ze betrokken bij jouw project. Ze doen dus echt hun stinkende best om resultaat te halen, want dat levert nieuwe business op. Maar waar vind je dan de freelance online marketeer?

 

E-guide

De E-guide van het gerenommeerde Emerce is het portfolio platform waar allerlei online marketing bureaus hun cases en resultaten kunnen laten zien. Zo weet je meteen wat je in huis haalt en wat je ongeveer kunt verwachten. Maar er zijn niet alleen bureaus te vinden, de slimme freelance online marketeer heeft zichzelf natuurlijk ook een vermelding verschaft. Check bijvoorbeeld maar eens het profiel van deze freelance online marketeer. Je kunt op het platform makkelijk filteren op locatie en aantal werknemers (waarbij je natuurlijk 1-10 selecteert).

 

Freelancer.nl

Waar zijn er meer zelfstandigen en ZZP’ers verzameld dan op freelancer.nl? Waarschijnlijk nergens. Ook hier kun je zoeken naar freelance online marketeers, maar de ervaring leert dat de betere professionals geen profiel hebben op deze site. Zij kunnen het immers af met mond-op-mond reclame of met slimme SEO en zoekmachine advertising. Voor het vinden van een goedkope freelancer is het echter een uitstekend platform!

 

Hoofdkraan

Hoofdkraan is eenzelfde soort platform als het hierboven beschreven freelancer.nl, maar hier vind je over het algemeen iets hoger opgeleide zelfstandigen. Zeker in de technische- en computerbranche is het aanbod freelancers aardig uitgebreid; er is veel om te kiezen op het gebied van webdevelopment, design & multimedia, tekst & vertaling en natuurlijk marketing & communicatie. En dat is waar je moet zijn om een freelance online marketeer te vinden die past bij jouw organisatie.

 

Jobbird

Je kent Jobbird misschien als plek om je vacatures op te plaatsen, maar slechts weinigen weten dat je ook ZZP opdrachten op de website kunt achterlaten waar freelancers op kunnen reageren. Omdat de meeste ZZP’ers vol op speciale freelance-platformen inzetten, kun je hier juist een ander publiek aanspreken. Mensen die bijvoorbeeld op zoek zijn naar grotere projecten of dingen voor de langere tijd. Kun je dat bieden? Dan is een freelance online marketeer via Jobbird misschien wel je beste keus en vind je daar de ideale samenwerking.

 

Voor meer info :