Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

5 leuke cadeautjes voor je vrienden!

Er is slechts één ding leuker dan een cadeau ontvangen: een leuk cadeau geven aan iemand. Soms kan je zo naar een reactie van iemand uitkijken, dat je gewoon zin hebt om het cadeau aan iemand te geven. In deze blog zullen wij 5 cadeautjes benoemen die jouw vrienden misschien niet helemaal hadden verwacht. Lachen dus!

  1. Gekke sokken

Iedereen draagt sokken. Dit maakt ze een perfect cadeau, omdat ze altijd gebruikt kunnen worden. Sokken zijn daarom ook een extra leuk cadeau, vooral als je er een leuke print aan toevoegt. Je kan ervoor kiezen om zelf een sok te ontwerpen, maar er zijn ook genoeg leuke designs die jouw vrienden zullen verbazen. 

  1. Een grappig gedicht

Als jij het leuk vindt om creatief bezig te zijn, kan het leuk zijn om een gedicht voor één van je vrienden te schrijven. Dit klinkt misschien een beetje zoetsappig, maar dit heb je zelf in de hand. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om van het gedicht een soort “roast” te maken. Hierbij moet je natuurlijk wel opletten dat je niet te ver gaat: het moet wel gezellig blijven. 

  1. Een sleutelhanger

De meeste mensen hebben op elk moment van de dag hun sleutelbos bij zich. Een sleutelhanger kan daarom een perfect cadeau zijn, omdat de ontvanger er vaak aan herinnerd zal worden. Je kan sleutelhangers kopen van bijna alles. Misschien vind jij het grappig om simpelweg een hartje te kopen, of een foto van jullie twee. Maak het zo gek als je zelf wil! 

  1. Een dagje weg

Als jij iets meer budget hebt, kan je ervoor kiezen om een dagje weg te gaan. Zo beleef jij een leuk moment samen met degene aan wie je het cadeau geeft. De activiteit kan je door diegene laten kiezen, zodat je zeker weet dat het goed zit. Maar, je kan er ook juist voor kiezen om de activiteit een verrassing te laten zijn. Het kan leuk zijn om iets te plannen wat jullie allebei nog nooit hebben gedaan: zo wordt het een onvergetelijke dag. 

  1. Een onderbroek 

Je vrienden zullen veel van je verwachten, maar een onderbroek waarschijnlijk niet. Hun reactie zal daarom ook geweldig zijn, vooral als jij kiest voor een onderbroek met print van Underground District. Deze onderbroeken komen in veel verschillende printen: je kan het zo gek niet verzinnen.

https://www.underweardistrict.nl/nl/