Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

3x deze kledingstukken moet je meenemen in je handbagage

Het is tijd voor een korte break. Je gaat er even een paar dagen ertussenuit, hoe heerlijk is dat! Maar de voorpret is nog niet begonnen of je krijgt al stress over de outfits die je wel en niet mee kunt nemen. Alleen met handbagage vliegen is voor de meeste vrouwen een behoorlijke uitdaging. Naast je hakken, sneakers én slippers wil je natuurlijk ook nog een paar leuke outfits mee en deze outfits moeten ook nog eens op meerdere manieren te combineren zijn. In dit blogartikel vertellen we je welke drie items je eindeloos kunt combineren en welke dan ook absoluut niet mogen ontbreken in de koffer voor een (kleine) vakantie. 

 

Gekleurd sjaaltje 

Je hebt ze de afgelopen tijd vast wel voorbij zien komen en misschien twijfel je nog. Vertrouw ons maar dat de gekleurde sjaaltjes echt ongelofelijk handig zijn om mee te nemen op vakantie. Het neemt namelijk absoluut geen enkele ruimte in beslag en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt het sjaaltje op heel veel verschillende manieren gebruiken. Als je het sjaaltje oprolt kun je hem in je haar dragen als haarband of haarkapje, wanneer je een simpele outfit hebt geeft dit een superleuke zomerse en vrolijke touch. Wanneer je naar het strand gaat kun je de sjaal vouwen tot een leuk haltertopje of strapless top voor op het strand. Daarnaast kun je hem ook nog eens aan je tas hangen als leuke accessoire. Voor iets wat absoluut geen ruimte in beslag neemt is het door de mogelijkheden dus een uitstekende keus om mee te nemen in je handbagage 

 

Witte blouse 

De witte blouse is een absolute musthave wanneer je een aantal dagen weggaat. Voornamelijk omdat je hem zo ongelofelijk goed kunt combineren met allerlei soorten outfits. Dit geldt trouwens niet eens persé alleen voor de witte blouse maar voor blouses in het algemeen. Is het een dag bewolkt? Gooi de witte blouse op een jeans met je sandalen, sneakers of boots en je outfit is klaar. Wil je een dag naar het strand? Shorts met een witte blouse en slippers en you are good to go. Heb je een leuk zomers jurkje maar ben je bang dat het ‘s avonds afkoelt? Met een witte blouse in je tas ben je helemaal safe. Je rolt de blouse eenvoudig op, het neemt bijna geen ruimte in beslag en je kunt er eindeloos combinaties mee maken. De witte blouse moet daarom absoluut mee op reis. 

 

Little black dress 

Misschien cliché maar eerlijk is eerlijk; a little black dress is always a good idea. Met een simpel zwart jurkje kun je eindeloos leuke combinaties maken. Door van schoenen te wisselen creëer je al snel een hele andere look. Ook kun je met de uitstraling spelen door bijvoorbeeld een blouse op te knopen, een oversized blazer over je little black dress te gooien of je haar op te steken. Overdag is een zwart jurkje leuk met sandalen. ’S Avonds gooi je je haar los en draag je er mooie hakken onder. Met een zwart jurkje kun je heel wat combinaties verzinnen dus er eentje in je koffer stoppen is zeker aan te raden. 

 

https://www.sans-online.nl/