Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

3x Trendy Statements voor in huis

Op zoek naar een flinke portie wooninspiratie voor het seizoen? Dan ben je op de goeie plek. In deze blog gaan we namelijk is op drie statements die je in je woning kunt maken. Deze statements zullen jouw woning de show doen stelen. Grote statements zien we steeds vaker terugkomen in wooninspiratie. Eigenlijk is deze trend al jaren bekend bij de “rich and famous”, maar inmiddels is het ook overgewaaid naar de gewone burger. Heb je bijvoorbeeld wel eens goed opgelet in hotels of huizen van succesvolle mensen? Je zal daar niet snel overladen worden met kleine friemels. De kans is groter dat je grote beelden of andere kunstwerken tegen het lijf loopt. Nou is kunst niet voor iedereen, maar de kracht van een groot gebaar in je woning kan niet ontkend worden. Het is chic en stijlvol. Wil je weten welke drie statements jij eenvoudig kan toepassen in je woning? Lees dan snel verder!

  1. Decoratie, maar dan groter

Bij decoratie denk je misschien als snel aan een aantal kaarsen en kussens. Dat is begrijpelijk, maar je kunt er nog veel meer mee doen. Neem bijvoorbeeld de klassieke decoratie items en maak het groter. Denk bijvoorbeeld aan: een grote vaas met uitgebreid glaswerk. Je kan ook gaan voor kaarsen, maar kies dan voor grote kaarsen. Veel winkels verkopen dan ook XL-kaarsen, lekker inslaan dus. 

  1. Voor de grote ramen

Als je een woning hebt met grote ramen, kan je veel kanten op. Er bestaat namelijk ontzettend veel verschillende raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor mooie lange gordijnen, in allemaal verschillende diktes en tinten. Hoe jij je ramen aan kleed, zal effect hebben op de hele sfeer in jouw woning. We raden je daarom aan, als je een statement wilt maken, te kiezen voor een uitgesproken kleur. Wist je dat je shutters ook in alle kleuren van de regenboog kunt kopen? Keuze genoeg voor een statement dus. 

  1. Je woning groter laten lijken?

Als je je woning de illusie wilt geven dat het groter is, dan dat het werkelijk is, kies dan voor grote meubels. Je zou het misschien niet snel denken, maar het is echt zo. Grote meubels, laten een ruimte groter lijken. Wees dus niet verlegen als het gaat om je meubels. Hoe groter, hoe beter. 

Dit waren onze drie inspiratie ideeën voor een statement maken in je woning. We hopen dat we je geïnspireerd hebben!

 

https://www.vaneyckshutters.com/