Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

4 persoonlijke cadeaus voor door de brievenbus

Wanneer er iets te vieren valt, is het altijd leuk om een persoonlijk cadeau te geven. Soms kan het alleen zo zijn dat je het cadeau niet zelf kan geven, of je wil iemand juist graag extra verrassen. Ben je op zoek naar een cadeau die je naar iemand op wil sturen, maar kom je er niet uit? Hier zijn 4 ideeën voor persoonlijke cadeaus om te geven door de brievenbus.

  1. Brownie in een doos

Is de ander gek op chocolade? The Brownie Box bezorgt brownies door heel Nederland. Je kan kiezen uit verschillende smaken, waaronder M&M’s, hazelnoot, Oreo, karamel zeezout en voor de échte chocolade liefhebber Dubble chocolate. Wanneer je niet kunt kiezen kan je meerdere smaken brownie in één doos laten bezorgen, of je stelt zelf een hele doos samen. Wil je The Brownie Box bestellen? Voeg voor een extra persoonlijk cadeau ook een gratis kaartje toe in de doos! 

  1. Brievenbus bloemen

Een optie die altijd goed is, is het laten bezorgen van een bos bloemen. Tegenwoordig kan je bij veel bedrijven ook bloemen in een doos bestellen. Deze passen dan door de brievenbus en door de doos worden ze heel mooi gehouden. Meestal kan je hier ook een kaartje met een persoonlijk bericht aan toevoegen. Daarnaast heb je vaak niet alleen de keuze uit echte bloemen, maar kan je ook droogbloemen kiezen! Deze blijven heel lang mooi en geven sfeer aan je kamer. 

  1. Chocolade telegram

Voor een romantisch cadeau voor de chocoladeliefhebber kan je kiezen voor een chocolade telegram. Schrijf jouw boodschap ik chocolade en dit wordt zo op de mat bij de ander thuis geleverd. Zo is er geen kaartje nodig! Een chocolade telegram is bij veel bedrijven online te bestellen.

  1. Fotolijst op de post

Wil je een mooie herinnering met iemand voor altijd vastleggen? Stuur dan je favoriete foto naar iemand op en hij of zij kan altijd aan dat ene moment terugdenken! Steeds meer bedrijven versturen ook foto’s in fotolijsten met de post. In een goed beschermde doos wordt deze bij de ontvanger thuis geleverd. 

Er zijn dus genoeg persoonlijke cadeau ideeën die door de brievenbus passen. Naast deze ideeën zijn er natuurlijk nog veel meer opties!

https://www.thebrowniebox.nl/