Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Ga voorbereid op reis met de producten van Careplus

Heb je binnenkort een leuk tripje op de planning staan? Dan zijn er veel dingen die je niet moet vergeten. Denk bijvoorbeeld aan de producten om veilig te kunnen wandelen, fietsen of bergbeklimmen. Daarnaast is bescherming tegen insecten, een EHBO kit en zonnebrand ook onmisbaar. Weet je niet precies wat je allemaal nodig hebt? Lees dan deze blog en ga voorbereid op vakantie!

Bescherming tegen insecten 

In ieder land heb je last van insecten. Het is daarom belangrijk om de basisbenodigdheden bij je te hebben. Om te beginnen is het verstandig om insectenspray mee te nemen, dit helpt om de insecten op afstand te houden. Deze spray is verkrijgbaar met en zonder DEET, het ligt er aan wat je zelf fijn vindt. Als je in het bos gaat wandelen heb je een grote kans op teken. Het is daarom belangrijk om insect werende wandelsokken aan te trekken. Heb je toch een teek opgelopen? Dan moet deze verwijderd worden met een tekentang. Hoe sneller, hoe beter. Dus neem een tekentang mee op vakantie! Tot slot wil je natuurlijk lekker slapen, zonder gestoken te worden door muggen. Om hier zeker van te zijn is het aan te raden om een klamboe mee te nemen. 

Drinkwater desinfectiemiddel 

Wanneer je op pad of op reis gaat is schoon drinkwater niet altijd voorhanden. Het ter plekke beschikbare water is wellicht niet bacterievrij. Dat wil je niet zomaar drinken! Zeker weten dat je veilig drinkwater hebt, maar geen zin om te slepen met grote flessen gebotteld water? Je kunt zelf water zuiveren tot heel schoon drinkwater! Met de Hadex maak je water snel, gemakkelijk en goedkoop vrij van schadelijke bacteriën.

Zonbescherming

Naast het beschermen tegen insecten is het ook belangrijk om je te beschermen tegen de zon. De zon kan ongemerkt een enorme kracht hebben. Ook als het bewolkt is wordt je blootgesteld aan uv-straling. Verbranden is niet alleen erg slecht voor de huid, maar ook voor het plezier van de rest van de vakantie. Vooral als je een sportieve vakantie hebt waarbij je zweet, is de kans groter om te verbranden. Stop dus altijd een tube zonnebrand in de tas. 

Careplus 

Ben je overtuigd dat het een goede voorbereiding het halve werk is? Ga dan naar Careplus-shop.nl

en bestel hier al je vakantieproducten. Ze leveren uit eigen voorraad, waardoor het snel geleverd is. Dus ook voor een last minute vakantie bestel je hier je artikelen. Zo ga je voorbereid op reis en hoef je alleen nog maar te genieten!

https://www.careplus-shop.nl/