Linkzoekertje
Image default
Beauty en verzorging

Dit zijn de gemiddelde kosten voor vet bevriezen:

Het bevriezen van vet kan heel erg verschillen van prijs. Het heeft te maken naar welke kliniek u gaat en het heeft te maken voor welk deel u gaat van uw lichaam.  U kunt uw vet bevriezen op uw: oksel, onderkin, taille, buik en onderbuik, rugvet, heupen, dijen, armen, lovehandles, binnen benen en mannenborsten. Uw onderkin is een kleiner oppervlak dan uw buik dat is een reden waarom het bevriezen van vet op uw buik meer kost. De gemiddelde prijs kan verschillen tussen de 200 en de 900 euro per behandeling. U betaald het per zone hoe meer zones u wilt laten bevriezen hoe meer het kost en hoe groot de zone is. Ook hoe hardnekkiger het probleem is hoe meer u betaald. U moet dus per zone minimaal 3 behandelingen krijgen om het vet weg te halen. Het bedrag kan dus nog flink oplopen. Het bevriezen van vetcellen heeft veel voordelen maar ook een paar nadelen. 

Voor en nadelen vet bevriezen

het bevriezen van vet heeft veel voordelen maar ook een paar nadelen. Wat zijn de voor en nadelen? U kunt het resultaat al binnen 3 tot 5 weken zien, het vet is definitief weg, er is geen hersteltijd en u hoeft geen verdoving voor de behandeling, want het doet geen pijn. Na de behandeling kunt u alles doen u hoeft niet te blijven zitten of te herstellen. Wat zijn de nadelen van het vet bevriezen? Het kan best veel geld kosten om de behandelingen volledig te voltooien, tijdens de behandeling kunt u wel een paar soort van shock gevoelen krijgen, Je kunt het resultaat niet metteen zien en mensen die gevoelig zijn voor de kou die mogen de behandeling niet doen. Na de behandeling kan je de zone ook best gevoelig zijn. Na de behandeling moet de plek gemasseerd worden als dat niet gebeurd kan u een grote irritatie krijgen voor een paar weken. Door het masseren van het vet wordt alles los gemaakt. De vetcellen gaan via een natuurlijke manier uit uw lichaam dus na de behandeling hoeft u zelf ook niks te doen. Het is wetenschappelijk bewezen dat het echt werkt. 

Wat kunt u allemaal doen om het resultaat blijvend te maken?

De vetcellen worden dus kapot gemaakt door het apparaat en het gaat zo uit uw lichaam. Wanneer u ongezond gaat eten en als u de hele dag stil gaat zitten dan kunt u weer een paar vetcellen bij krijgen. U moet zich aan een gezonde levensstijl houden. Na de behandelingen kunt u wel zo een 40% aan vet verliezen wat heel veel is.