Linkzoekertje
Image default
Beauty en verzorging

Wanneer moet ik kiezen voor een behandeling?

Een geweldige couperose behandeling in Haarlem kan er voor zorgen dat de roodheid op uw lichaam verdwijnt. Deze roodheid komt voornamelijk voor aan de bovenkant van uw lichaam, bijvoorbeeld op uw gezicht of hals. Deze aandoening kan geen kwaad. Het is niet gevaarlijk of besmettelijk en u hoeft er dus niet bang voor te zijn dat u hier een ander mee opzadelt. Wel kan het zijn dat u het niet zo mooi vindt of dat u er onzeker over bent. Dan is een couperose behandeling in Haarlem een optie om u van het probleem af te helpen. Na één behandeling is er al sprake van zichtbaar resultaat.

Goed te doen voor iedereen

De couperose behandeling in Haarlem is niet volledig pijnloos. Natuurlijk is het voor iedereen verschillend hoeveel pijn het doet. De pijn is goed uit te houden en zal niet te heftig zijn. Het zijn elke keer kleine schokjes die u voelt die misschien even onprettig zijn, maar de huid wordt na elke schok meteen gekoeld. Hierdoor wordt de pijn die u voelt meteen verlicht. De behandeling duurt ook niet langer dan een uur, dus voor u het weet bent u er al weer vanaf! Na de behandeling is het belangrijk dat u uw huid goed verzorgd met de producten die wij u hebben meegegeven.

Waar moet ik op letten?

Het is van belang dat u uw eigen huidskleur heeft op het moment van de behandeling. Als u een fan bent van de zonnebank is het dus noodzaak dus u op tijd bent gestopt met deze bezoekjes. Wanneer uw huidskleur donkerder is dan normaal op het moment van de behandeling wordt het resultaat namelijk absoluut niet zoals gewenst. Het is ook goed om te weten dat zelfbruiner ook niet is toegestaan als vervanging van de zonnebank. U moet er wat voor over hebben om daarna het beste resultaat te mogen zien. Alleen op deze manier u in aanmerking voor de couperose behandeling in Haarlem.