Linkzoekertje
Image default
Beauty en verzorging

Een nieuwe manier van migraine behandelen

Botox en hoofdpijn, twee dingen die je over het algemeen niet zo snel met elkaar in verband zou brengen. Dat is ook niet zo gek, want pas sinds een paar jaar is men bewust van dit fenomeen. Botox kan namelijk helpen bij mensen die last hebben van een structurele hoofdpijn en hoofdpijnaanvallen, ook wel migraine genoemd. Misselijkheid en overgevoeligheid voor licht zijn vaak klachten die gepaard gaan met hoofdpijn. Mensen die last hebben van migraine kunnen door één aanval zomaar een dag of meer uitgeschakeld zijn. Vaak is in een donkere kamer op bed liggen het enige wat dragelijk is. En als je bijvoorbeeld een hele drukke week in het vooruitzicht hebt op het werk, dan is het natuurlijk heel vervelend om er een paar dagen niks te kunnen vanwege een migraine aanval. Vaak werkt stress ook niet bevorderend voor migraine patiënten, dus je kan je voorstellen dat dit geen pretje is.

Daarom wordt er ook veel onderzoek gedaan naar de oorzaken van migraine en vooral naar de mogelijke oplossingen voor deze vervelende ziekte. Onlangs is ontdekt dat botox tegen migraine een heel effectieve behandeling is. Het is namelijk zo dat als men een migraine aanval heeft de spieren in het hoofd teveel aangespannen worden en botox werkt juist spierverslappend. Juist voor mensen die chronisch last hebben van migraine en regelmatig aanvallen hebben kan deze behandeling bijzonder effectief zijn.

Daarnaast is het uiteraard ook erg belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Botox is in veel gevallen een effectieve behandeling. Maar gezond en gevarieerd eten, voldoende nachtrust en genoeg water drinken zijn ook heel effectief. Mocht je dit altijd al doen en toch last houden van migraine aanvallen dan kun je een botoxbehandeling overwegen om je van je klachten af te komen.

Voor meer info : http://faceland.nl