Linkzoekertje
Image default
Beauty en verzorging

Speciale trouwringen vindt u bij Bijzondere Trouwringen

Bent u op zoek naar exclusieve trouwringen? Bij Bijzondere Trouwringen bent u hiervoor aan het juiste adres! Deze trouwringen trekken direct de aandacht en zien  er zeer stijlvol uit. Zo heeft deze edel smederij exclusieve trouwringen met diamanten in de collectie met een Kimberley-certificaat. De diamant is door zijn prachtige schittering zeer aantrekkelijk om naar te kijken. Het staat ook niet zomaar symbool voor schoonheid en liefde.

De diamanten worden in Antwerpen -het centrum van de diamanthandel- ingekocht. Al de exclusieve trouwringen hebben één overeenkomst: de diamanten voeren de boventoon.

Wanneer het licht van boven in de diamant schijnt, ziet u een prachtig kleurenpalet. Wat in vakjargon het vuur van een diamant wordt genoemd. Dit vuur kunt u goed waarnemen in de meest modieuze trouwringen.

Tijdloze ringen die overal bij passen

Gaat uw voorkeur uit naar een eigentijdse ring die goed samen gaat met andere sieraden? Een trouwring van witgoud zou dan een goede keuze zijn. Daarnaast is de witgouden ring is hypo-allergeen door zijn legering. Wat positief is voor mensen die gevoelig zijn voor allergische reacties.

De collectie van witgouden ringen bestaat uit diverse stijlen. Bepaalde ringen hebben een rechte lijnvoering terwijl andere zich kenmerken door hun organische vorm.

Door de neutrale kleur past deze uitstekend bij andere edelstenen en metalen. Een deel deze witgouden ringen is uitgevoerd met een prachtige diamant. Wanneer een witte diamant gezet wordt in wit metaal komt deze optimaal tot zijn recht. Gekleurde briljanten geven tegen het witgouden metaal een mooi contrast.

Ook kunt u ervoor kiezen om witgoud te combineren met andere metalen. Bijvoorbeeld witgoud en platina geeft een fraaie schakering van twee tinten wit.

Daarnaast heeft u de keuze uit matte of glanzende ringen. Een gepolijste ring glanst mooi en trekt wat meer de aandacht. Een gematteerde witgouden ring ziet er wat donkerder uit en heeft daardoor een wat zachtere uitstraling.

Voor meer info : https://www.bijzonderetrouwringen.nl/