Linkzoekertje
Image default
Vakantie

Hotel met uitzicht over de Amstel rivier

In hartje Amsterdam bevindt Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel zich op een unieke locatie. Met uitzicht over de Amstel is het hotel de ideale locatie om leisure en zakelijke gasten te ontvangen. Het hotel is uitstekend te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Leisure gasten kunnen genieten van een tal van faciliteiten binnen het hotel, maar ook het centrum van Amsterdam is binnen handbereik.

Wellness & meer

In het hotel kunt u uitgebreid genieten van de wellness-faciliteiten. Zo is er een Finse sauna, een Turks stoombad, een infrarood sauna, een Rasul ruimte en een verwarmd buitenzwembad. Ook op culinair gebied kunt u uw hart ophalen in maar liefst twee restaurants en een bar. In restaurant Amstelle geniet u van internationale gerechten met regionale seizoensproducten. Buffetrestaurant ’t IJ is zo goed als ieder moment geopend voor ontbijt, lunch en diner, en bij Bar Moqum kunt u terecht voor een drankje met een snack, een heerlijk taartje of een snelle hap.

Business of Leisure gast?

Bent u opzoek naar een vergaderzaal in Amsterdam? Bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel staat er een team van specialisten voor u klaar om te helpen bij het organiseren van uw vergadering of bijeenkomst. Er is ruime keuze uit verschillende opstellingen, en maar liefst 11 zalen, variërend van 40 m2 tot 375 m2, zijn voorzien van akoestische plafonds, geluidswerende wanden en moderne apparatuur zoals een lcd-scherm, geluidsinstallatie en een ClickSHare draadloos presentatiesysteem. Het hotel biedt verschillende vergaderarrangementen aan, en voor uw buitenlandse gasten kunt u een overnachting bijboeken in een van de kamers, luxe suites of zelfs in een Penthouse Suite.

Bij interesse of wensen voor het huren van een meeting room in Amsterdam bij Van der Valk kunt u telefonisch contact opnemen op het nummer +31(0)20 80 01 100 of mailt u met het salesteam op het e-mailadres.

Voor meer info : https://www.vandervalkamsterdam.com