Linkzoekertje
Image default
Vakantie

Bucketlist van Canada: Top Toeristische Attracties Voor Jou

Canada staat sinds kort bovenaan de lijst – opgesteld door Lonely Planet en The New York Times – van landen die bezocht moeten worden. Het land herbergt diversiteit, van de poolcirkel tot wereldsteden als Montreal en Toronto, tot ijsberen in het noorden. Geografisch gezien is het land de op één na grootste op onze aarde. Het land kan nooit kampen met een tekort aan plaatsen om te bezoeken. Het noorden is mooi omdat de rivieren in het noordpoolgebied stromen en de ijsberen je gezelschap kunnen geven. De serene schoonheid van Nahanni Nationaal Park, de stad Churchill, en Yellowknife trekken duizenden ambitieuze toeristen zoals jij.

Blijf lezen, want we zullen een paar mooie plaatsen aanwijzen.

CN Toren in Toronto:

Het meer van Ontario herbergt de CN-toren net buiten zijn oevers. De toren is 530 meter hoog en is één van de prachtige bouwwerken van Canada. Vanaf bepaalde verdiepingen kan je de prachtige stad Toronto aanschouwen. Zelfs als je onderweg bent, heeft de architectonische schoonheid de magie om je tegen te houden en je blik op de toren te richten.

Het dorp Whistler:

Ja, het lijkt een afgelegen en sereen gebied ver van de drukte van de steden. Het is nu ontwikkeld tot een zomerbestemming waar golf, mountainbiken en een levendige sfeer toeristen aantrekt. Het dorp is de locatie geweest van de Olympische Winterspelen van 2010. En deze Canadese toeristische attractie is super gemakkelijk te bereiken. Je moet landen in Vancouver, een auto huren van een Canadees auto verhuurdienst en twee uur rijden naar Whistler.

IJsberen van Manitoba:

Ben je een dierenliefhebber? Zelfs als je dat niet bent, dan nog kan de schoonheid van wilde dieren je aantrekken, wed ik, en dat geldt ook voor ijsberen. Meestal gevonden in de stad Churchill, in Manitoba, ijsberen zijn super enthousiast om naar het ijs te gaan. Als ook jij ze graag wilt zien, ga er dan in november en december heen als de beren naar het ijs gaan.

De Baai van Fundy:

De baai van Fundy is beroemd om de getijden. De baai ligt in het oosten van het land tussen New Brunswick en Nova Scotia. De kliffen en de rotsformatie langs de baai zijn ook prachtig.

Niagara Falls:

Als je in Canada zou zijn en deze prachtige plek niet zou bezoeken, is je reis onvolledig, ongeacht het feit dat je elk hoekje en gaatje van het land hebt bezocht. De watervallen zijn vanaf verschillende plaatsen te zien. De plaats trekt jaarlijks miljoenen bezoekers vanwege zijn onvergelijkbare schoonheid. Je kan een auto huren in Canada en een uurtje rijden vanaf Toronto. Ja, je bereikt de Niagara Falls aan de Amerikaanse grens.

Het land is beladen met natuurlijke schoonheid en door de mens gemaakte superstructuren, die miljoenen reizende geliefden zoals jij hebben aangetrokken. Drie keer per dag in de bus stappen of van het ene naar het andere deel vliegen is best lastig. Als je alle hoeken en gaten van de grote steden en verre bestemmingen wilt zien, raad ik je aan om een auto te huren bij autoprio.nl. Je kan direct op de luchthaven een auto huren. Ze bieden auto’s van je eigen keuze tegen relatief lage tarieven aan en zijn er altijd om je te helpen als je geconfronteerd wordt met een probleem.

https://www.autoprio.nl