Linkzoekertje
Image default
Vakantie

Ontdek verborgen parels tijdens de vakantie van je dromen

Wil je een unieke vakantie beleven en ergens ter wereld een verborgen parel ontdekken? All Over Tours brengt je als specialist in exclusieve reizen naar de mooiste plekjes op aarde. Je krijgt een reis op maat naar je droombestemming, ver weg van de toeristische massa. Jouw wens staat voorop. Allovertours.nl regelt verder alles voor je, zodat je maximaal kunt genieten van de ultieme vakantiereis.

Een luxe rondreis door het schitterende Thailand

All Over Tours is al sinds 1992 specialist in luxe en betaalbare maatreizen naar exotische bestemmingen. Wat te denken van onze luxe rondreizen door Thailand? Het koninkrijk in Zuidoost-Azië heeft veel te bieden op cultuurgebied. Van bruisende metropolen als Chiang Mai en Bangkok en historische steden als Sukhothai en Ayutthaya tot de prachtige berglandschappen en de heerlijke Aziatische keuken. Vraag een reisvoorstel aan en All Over Tours zorgt voor de perfecte invulling.

Een onvergetelijke huwelijksreis? Tahiti!

Heb je al eens nagedacht over een huwelijksreis naar Tahiti? Met All Over Tours beleef je een huwelijksceremonie op het parelwitte zandstrand van Bora Bora, een atol in de Stille Oceaan tussen Zuid-Amerika en Australië dat tot Frans-Polynesië behoort. Je bent verzekerd van een exclusieve en romantische vakantie op maat. Laat je inspireren door de voorbeeldreizen op Allovertours.nl en dien je voorstel of verzoek in. Bel op om een afspraak te maken (+317 13 31 90 34) of stuur een e-mail naar allovertours.nl. Je kunt ervoor kiezen dat wij je thuis bezoeken. Wil je vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Geef dan je reiswensen door en je ontvangt een voorstel op maat van je droomreis.

Voor meer info : https://www.allovertours.nl/