Linkzoekertje
Image default
Vakantie

Heerlijk hotel in Amsterdam

Uzelf onderdompelen in een jacuzzi heeft meer voordelen dan in eerste instantie gedacht. Waar het een plek is om lekker te genieten met een drankje gaat het daarbij ook stress tegen. Het gaan in een jacuzzi werkt ontspannend. De bubbels in het water werken rustgevend en helpen u daarbij om te relaxen. Veel last van spierpijn? Een jacuzzi is enorm effectief tegen de bestrijding hiervan. Het geeft de spieren een dieptemassage en vermindert daardoor de pijn en eventuele blessures. Ten slotte zorgt het warme bubbelende water ervoor dat uw lichaamstemperatuur stijgt, dit verbetert de bloedcirculatie.

Jacuzzi op de kamer

Bent u op zoek naar een hotel met jacuzzi in Amsterdam? Dan bent u bij Hotel Amsterdam- Zuidoost aan het juiste adres. Van der Valk Amsterdam-Amstel beschikt over meerdere kamers met een jacuzzi. Vanuit de jacuzzi in Suite Noord heeft u zelfs uitzicht over de stad! Niet alleen de jacuzzi is een reden om te verblijven in dit hotel. De omgeving is net zo belangrijk. Zo zijn er veel grote evenementen in Amsterdam-Zuidoost. Denk aan de indrukwekkende Johan Cruijff ArenA, de megabioscoop Pathé ArenA en grote zalen als AFAS Live en Ziggo Dome zijn hier te vinden.

Ga op ontdekkingstocht door de buurt en vindt niet alleen grote gebouwen, maar ook een grote variatie aan culturen en bijbehorende gerechten. Wie dacht dat alleen in het centrum van Amsterdam goed te winkelen was, heeft het mis. Ook in Zuidoost kan een shopfanaat zijn hart ophalen. Toch liever naar de Kalverstraat en Leidsestraat? Dan bent u binnen een kwartiertje fietsend, met de auto of met het ov in het centrum van Amsterdam!

Van der Valk Amsterdam

Als u binnenkort een paar dagen in Amsterdam wilt vertoeven, bent u van harte welkom bij Van der Valk Amsterdam-Amstel. De gunstige ligging van het hotel zorgt ervoor dat u vaak niet verder dan een half uur van alle hotspots verwijderd bent. Na een drukke dag kunt u heerlijk ontspannen in een kamer met of zonder jacuzzi. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken of contact opnemen met 020 80 01 100. 

 

 

Voor meer info : https://www.vandervalkamsterdam.com/

Gerelateerde artikelen

Met de motor op vakantie naar Schotland

Salou

Een mooie huttentocht in Oostenrijk maken met Tirol Outdoor