Linkzoekertje
Image default
Vakantie

Een mooie huttentocht in Oostenrijk maken met Tirol Outdoor

Ben je niet het type dat de hele dag aan het zwembad kan vertoeven in een all-in resort in Turkije? Hou je niet van de hitte van de Spaanse Costa del Sol? Vind jij het actief bezig zijn in je vakantie juist heerlijk ontspannend? Maak dan een huttentocht in Oostenrijk met Tirol Outdoor Experience! Wij bieden outdoor vakanties aan op diverse locaties in Europa. Voor een actieve vakantie in de bergen zoals een huttentocht in Oostenrijk ben je bij ons aan het juiste adres. De huttentocht in Oostenrijk is ideaal om het mooie landschap dat Oostenrijk te bieden heeft helemaal tot je te nemen tijdens prachtige wandelingen, terwijl je vervolgens heerlijk kan uitrusten in een gezellige hut.

Wat houdt de huttentocht in Oostenrijk in?

Een huttentocht in Oostenrijk is een actieve vakantie in de bergen. Deze manier van vakantie vieren is steeds populairder aan het worden als zomervakantie. Waar de Oostenrijkse bergen in de winter prachtig zijn voor wintersport, zijn de berglandschappen zomers minstens even mooi. Met de huttentocht in Oostenrijk maak jij mooie wandelingen op hoog niveau. Het zijn trektochten van meerdere dagen. ’s Nachts kun je overnachten in berg- en almhutten, of in hotels als je een dal passeert. De huttentocht in Oostenrijk is heerlijk om even weg te komen uit de dagelijkse sleur. Je bevindt je in een hele andere omgeving, wat erg verfrissend kan werken. Je ziet plekken die doorgaans maar weinig bezocht worden en bent bijna de hele dag in de natuur. Hoewel de huttentocht in Oostenrijk conditioneel uitdagend kan zijn, is het absoluut een bijzondere uitdaging te noemen.

Outdoor vakanties van Tirol Outdoor Experience

Naast de huttentocht door Oostenrijk organiseert Tirol Outdoor Experience ook andere actieve vakanties. Wij hebben een breed aanbod aan zorgvuldig samengestelde outdoor vakanties, in landen als Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië en Frankrijk. Je wordt daarbij veelal begeleid door lokale gidsen en reisleiders. Kies voor onze originals, voor bergsport reizen of gezinsreizen, voor multisport reizen of mooie fietstochten. We hebben voor ieder wat wils, jong en oud, ervaren en onervaren. Of je nu alleen, met z’n tweeën of met een gezin op vakantie wil, bij ons ben je aan het juiste adres. 

Meer weten over de huttentocht in Oostenrijk?

Ben je geïnteresseerd in een huttentocht in Oostenrijk en wil je meer weten? Dan kun je vrijblijvend verder informeren door te bellen naar 013 – 5056440. Wij staan je graag te woord.

Voor meer info : https://www.tiroloutdoor.nl