Linkzoekertje
Image default
Vakantie

Geniet van een heerlijke vakantie op Camping Le Parage in Noordwijk

In Noordwijk, gelegen in de provincie Zuid Holland, kunt u gegarandeerd genieten van een fantastische vakantie. Een mooie en rustige camping in Noordwijk om uw welverdiende vakantie te vieren is Camping Le Parage. De betekenis van Le Parage is ‘streek achter de duinen’. De camping ligt naast het natuurgebied Hollands Duin, waarbij duinen, bos en het strand binnen een steenworp afstand van de camping liggen. Na een korte wandeling door dit prachtige gebied komt u uit op een van de rustigste stranden van de Hollandse kust. Een perfecte plek voor een fijne vakantie!

Rustige camping met goede voorzieningen

Camping Le Parage heeft ongeveer 20 plaatsen, waardoor de camping dus zeer rustig en kleinschalig is. De plaatsen zijn ruim en voorzien van gras en elektra- aansluitingen. Op de velden zijn watertappunten aanwezig. Vlakbij de campingplaatsen ligt een parkeerplaats waar u uw auto kunt parkeren. De voorzieningen op de camping zijn modern en van alle gemakken voorzien. De camping is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. En voor dierenliefhebbers, honden en paarden zijn welkom bij ons! Camping Le Parage is geopend van 15 maart tot 1 oktober.

Vakantiepark in Noordwijkerhout met 4 en 6 persoons bungalows

Een leuk alternatief voor mensen die niet zo van kamperen houden is vakantiepark Noordwijkerhout van Sollasi. Net zoals Noordwijk is Noordwijkerhout een prachtig dorp en gelegen tussen strand, bos, duin en bollenvelden. Het vakantiepark is gelegen aan het Oosterduinse Meer, een groot meer waar u uzelf op meerdere manieren kunt vermaken. Er zijn op het park ruime, comfortabele en vrijstaande vakantiewoningen voor vier en zes personen. Doordat de woningen vrijstaand zijn heeft u voldoende privacy. Alle bungalows zijn voorzien van een ruime woonkamer met open haard, kleurentelevisie en een open of half open keuken. De badkamers zijn voorzien van een ligbad en een douche. Buiten in de berging is er genoeg plaats voor het stallen van uw fietsen. Kortom, vakantiepark Sollasi is voorzien van alle gemakken zodat u een top vakantie kunt beleven!

Voor meer info : https://www.sollasi.nl/