Linkzoekertje
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen, een goed adres voor sierbestrating en tuinontwerpen

Woont u in de regio van Breda en bent u op zoek naar een goede hovenier die ervaring heeft met het aanleggen van nieuwe tegels? Het leggen van sierbestrating bij Breda kunt u aan onze mannen van Egalisee Bestratingen toevertrouwen. Wij zijn ware specialisten in het leggen van alle soorten sierbestrating. Of u nu een opknapbeurt wilt voor uw tuin of een heel nieuw ontwerp, wij zijn u graag van dienst. Wanneer u een hele nieuwe tuin aan wilt laten leggen maar u weet nog niet zo goed wat u precies met de tuin wilt, dan kunnen wij u daarbij helpen. We zullen eerst samen met u uw wensen en eisen bespreken. Wilt u bijvoorbeeld een terras in de zon of in de schaduw? Welke beplanting vindt u mooi en hoeveel planten wilt u in uw tuin? En wilt u een tuinpad dat recht loopt of juist speels? Aan de hand van uw antwoorden gaan wij aan de slag om een mooi plan te maken voor uw tuin. Om daarna de hele tuin voor u aan te leggen, van A tot Z. Onze prijs voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin is zeer scherp. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om een offerte bij ons aan te vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Kies de tegelsoort naar wens voor uw tuinbestrating

Wanneer u geheel tevreden bent met het tuinontwerp dat wij voor u hebben gemaakt rest u alleen nog een terrastegel naar wens uit te kiezen. Er bestaan veel verschillende soorten tegels, we zetten een paar tegels waar wij veel mee werken op een rijtje:

  • Hardsteen, deze tegelsoort is kleurvast en duurzaam
  • Half verhardingen, ideale tegel om te gebruiken op opritten
  • Betonsteen, een tegel met een gunstige prijs en met een ruime toepassing
  • Schellevis, een tegel met een open structuur die ook in zwart te verkrijgen is
  • Keramische tuintegels, een prachtige tegel die zo goed als onderhoudsvrij is

Welke tegelsoort u ook kiest, wij weten van elke tegel hoe die aangelegd moet worden om het mooiste en beste resultaat te krijgen. Een weetje: keramische terrastegels leggen is onze specialiteit!

 

Voor meer info : https://www.egaliseebestratingen.nl/