Linkzoekertje
Image default
Hobby en vrije tijd

Liefde en je gezondheid

Liefde en je gezondheid

Hoewel een gebrek aan een liefdesleven – voor bijvoorbeeld horoscoop Weegschaal – deprimerend kan zijn, kan het ook een veel groter effect hebben dan de meeste mensen beseffen. Mensen die een liefdevolle relatie hebben, beschermen mogelijk hun gezondheid. In de loop der jaren is er veel onderzoek gedaan om te bepalen welke rol liefde speelt op iemands gezondheid. Recent onderzoek suggereert dat liefde een redder in nood kan zijn als het erop aankomt het immuunsysteem gezond te houden.

Wetenschappers zijn erin geslaagd bewijs te vinden dat suggereert dat verliefde mensen een sterker immuunsysteem hebben. Dit betekent dat ze in staat zijn om efficiënter met virussen te vechten. Door een studie uitgevoerd door de Universiteit van Iowa, bleek dat vrouwen die ernstigs ziek waren, die een liefdevolle relatie hadden, agressievere killer-celactiviteit hadden. Moordenaarscellen zijn witte cellen die werken om slechte cellen te vernietigen. Vanwege liefde zullen mensen die met levensbedreigende ziekten worden geconfronteerd, zich eerder herstellen.

Volgens het National Longitudinal Mortality Study blijkt uit onderzoek dat sinds 1979 is uitgevoerd dat getrouwden langer leven en minder hartaanvallen en zware ziektes hebben dan alleenstaanden. Getrouwde mensen lijden zelfs aan minder perioden van longontsteking.

Helaas is het niet voldoende om gewoon in een relatie te zijn. Degenen die in slechte relaties leven, ervaren uiteindelijk schadelijke gezondheidseffecten die zelfs erger kunnen zijn dan degenen die alleenstaand zijn. Giftige relaties belanden uiteindelijk in iemands lichaam onder stress waardoor de weerstand van hun immuunsysteem kan afnemen. Studies hebben aangetoond dat paren die constant vechten, vaker ziek worden van verkoudheden en simpele virussen dan degenen die gelukkig zijn in hun relatie.

Troost

Niet alleen troost iemand het hart van iemand, maar het kan ook de bloeddruk van een persoon verlagen. De dokters aan de Universiteit van North Carolina vonden dat knuffelen helpt oxytocine vrij te maken, een hormoon dat het lichaam ontspant. Ditzelfde hormoon verlaagt de bloeddruk dramatisch. Hoe meer iemand knuffelt, hoe hoger het niveau van oxytocine. Studies tonen aan dat regelmatig knuffelen bijna hetzelfde effect kan hebben als veel van de meest voorgeschreven bloeddrukmedicatie.

Door veel wetenschappelijke studies zijn gezondheidsdeskundigen het erover eens dat liefde cruciaal is om iemand op het hoogste niveau van gezondheid als eenhoroscoop Schorpioen te houden. Hoewel er veel vooruitgang is geboekt in de medische behandeling, kan niemand echt nastreven wat liefde kan doen voor een persoon.

Als u het beste uit uw gezondheid wilt halen en wilt voorkomen dat uw lichaam ziektes ontwikkelt, kan het helpen uw ware liefde te vinden. Ze zeggen dat liefde de wereld rond laat gaan en dat is misschien waar, maar liefde is vooral belangrijk om je gezond te houden.

Met veel liefde vanhoroscoop Boogschutter in je leven , zal je immuunsysteem sterk blijven, zodat het bacteriën kan bestrijden en het lichaam gezond en sterk kan blijven. Niet alleen zul je glorieus gelukkig zijn, maar je lichaam zal je danken door je vrij te houden van ziektes. Met liefde, zul je langer leven en de ware vreugde ervaren die het leven kan brengen.

Bron:
Zodiac Horoscoop