Linkzoekertje
Image default
Woning en Tuin

De Naambordenspecialist, specialist in naamborden, met een groot assortiment!

De Naambordenspecialist is, zoals de naam al zegt, de specialist in naamborden. In de online webshop is een enorm groot aanbod aan naamborden. Wat u ook voor naambord wilt, u kunt het zo gek niet bedenken, wij hebben het! Van standaard en goedkope naamborden tot originele en grote naamborden, wij hebben voor ieders smaak zeker weten een naambord in ons assortiment.

Wilt u een nieuw naambord bij uw voordeur en wilt u dat dit bord uniek is? Dan zou een naambord van leisteen weleens heel goed bij u kunnen passen! Leisteen is donkergrijs, bijna zwart zelfs en heeft een structuur die grillig is. De structuur die op elk stuk steen anders is maakt elk leistenen naambord uniek. De tekst en cijfers die u op de charmante steensoort wilt hebben worden op de leisteen gebracht door middel van lasertechniek. De letters en cijfers die op het naambord komen zijn licht van kleur, hierdoor springt de tekst er mooi uit op de donkergrijze achtergrond van de leisteen. Een combinatie van leisteen met daarop een RVS plaatje is ook mogelijk. Uw tekst komt dan op het RVS te staan. Dit geeft een mooie en chique uitstraling.

Een persoonlijke schildering op uw houten naambord

Wilt u wel een uniek naambord maar vindt u een naambord van steen niet zo mooi? Bekijk dan eens ons assortiment van naambordjes van hout. Met een houten naambordje kunt u alle kanten op. Wij hebben houten handgeschilderde borden, houten gegraveerde borden, romantische Engelse houten cottage style borden, eikenhouten naamborden, naamborden van teakhout scheepsplanken, houten schorsplanken en houten naamborden met kunststof plaatjes. Wanneer u dit wilt kunt u een persoonlijke afbeelding laten schilderen op uw houten naambord. Stuur de gewenste afbeelding mee en onze schilder zal deze afbeelding netjes namaken op uw naambord. Een houten naambord staat ook erg leuk bij een vakantiehuis of bij de stal van uw geliefde dier. Bestel uw houten naambord makkelijk en snel bij De Naambordenspecialist.  

Voor meer info : https://www.denaambordenspecialist.nl/