Linkzoekertje
Image default
Auto’s en Motoren

Auto theoriecursus met unieke lesmethode van Gelijk Geslaagd

Gelijk Geslaagd biedt eendaagse auto theoriecursussen aan met een unieke lesmethode. Onze dagcursus auto theorie is voor iedereen makkelijk te volgen. Twijfel je om onze theoriecursus te volgen omdat je leren erg moeilijk vindt, moeite hebt met je te concentreren, ADHD hebt of last van faalangst hebt? Niet nodig! Onze eendaagse cursus is geschikt voor iedereen! Zeker als je last hebt van de hiervoor genoemde problemen is onze cursus juist extra geschikt voor jou.

We werken namelijk niet met boeken of Cd-roms, maar leren de auto theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden en echte examens van het CBR. Door te oefenen met echte examens leer je meteen hoe de vraagstelling is en hoe je examen dat je straks bij het CBR gaat maken eruit ziet. Naast het oefenen met de examens heeft onze docent fijne tips en trucs om de theorie nog beter te kunnen onthouden. En omdat je na het leren meteen je examen gaat maken zit de geleerde theorie nog goed in je hoofd. Hierdoor zal je zelfvertrouwen groter zijn en is het veel makkelijker om je examen te maken. De kans dat je slaagt is 100%! Heb je pech gehad en ben je toch net niet geslaagd? Niet getreurd! Je mag de theoriecursus dan nog een keer volgen, helemaal gratis!

Check onze site voor alle theoriecursussen

Wil jij je theorie in 1 dag in Den Haag halen? Dat kan! Wij bieden onze auto theoriecursus door het hele land aan, waaronder Den Haag. Je kan onze cursus ook volgen in onder andere Leiden, Delft, Rotterdam, Gouda en het Westland. Check onze site voor meer cursus locaties.

De cursus start om 07.00. In de ochtend leren we je de theorie aan, in de middag maak jij je examen bij het CBR. Het is even een pittig dagje waarin wij volle inzet van jou verwachten, maar je bent dan wel gewoon binnen 1 dag geslaagd! Zonder al teveel gedoe en moeite. Wie wil dat nou niet? Schrijf je snel in en haal ook je papiertje van het CBR binnen 1 dag!

 

Voor meer info : https://www.gelijkgeslaagd.com/