Linkzoekertje
Image default
Auto’s en Motoren

Ook een goed alternatief: de occasion volvo v60

Een klassieker onder de volvo kenners is de occasion volvo v60. Deze auto is een van de meest verkochte en dus ook populaire modellen die volvo biedt. De nieuwprijs van deze auto is helaas niet voor iedereen weggelegd om te betalen, maar voor elk probleem is natuurlijk een oplossing beschikbaar: de occasion van volvo v60. Je kunt hierbij wel profiteren van de voordelen die deze auto biedt. Deze bestaan uit het design, het interieur en de techniek.

De volvo v60

In het najaar van 2010 introduceerde volvo haar v60. Een klassieke wagen met een ruim aanbod van motoren. Het motorenprogramma biedt benzinemotoren (T3, T4, T5 en T6), maar ook dieselmotoren (D2, D3, D4, D5). Net zoals de S is de V60 ook standaard voorzien van een City Safety systeem. De auto stopt automatisch bij een mogelijk dreigende botsing van onder de 31 km per uur. Vanaf 2013 is er ook een hybride variant te verkrijgen. Deze bevat een vijf cilinder dieselmotor in combinatie met een elektromotor. Het meest opvallende aan de volvo v60 is dat deze in 2013 een facelift heeft ondergaan. Dit houdt in dat de neus van de auto aanzienlijk is veranderd. Dit is inclusief de grille, lampen en lijning. De volvo v60 heeft 5 deuren, dit maakt het voor medepassagiers gemakkelijk om in te stappen. Deze auto is erg geschikt voor zowel zakelijke reizen, als gezinsuitjes.

Occasions

Omdat een nieuwe volvo v60 prijstechnisch niet voor iedereen is weggelegd, zal een occasion volvo v60 een goed alternatief kunnen zijn. Deze is voordeliger dan een nieuwkoop en wat voordelig is aan een occasions, is dat er meestal veel aanbod van is. Zo is de kans vrij groot dat je uit verschillende volvo v60 modellen met verschillende motoren kunt kiezen. Zo is er (bijna) altijd wel een model beschikbaar die voldoet aan jouw wensen.

 

Gerelateerde artikelen

Auto theoriecursus met unieke lesmethode van Gelijk Geslaagd

Hier vind je hoge kwaliteit LED balken

Een geschikte rijschool Utrecht vinden