Linkzoekertje
Image default
Auto’s en Motoren

Binnen 1 dag geslaagd met de motor theoriecursus Amsterdam van Gelijk Geslaagd

Ben jij op zoek naar een goede cursus die je helpt om je motor theorie certificaat te halen? En wil je daar niet al teveel tijd aan kwijt zijn? Dan is de motor theoriecursus van Gelijk Geslaagd echt iets voor jou! Deze cursus is een dagcursus, je maakt zelfs op dezelfde dag je examen bij het CBR. Je bent er dus maar 1 dag aan kwijt en je hebt meteen je certificaat in the pocket!

We bieden de cursus door het hele land aan, zo kan je bijvoorbeeld de cursus motortheorie in Amsterdam volgen maar ook in Nijmegen. Op onze website kan je zien op welke locaties de motor theoriecursus nog meer gegeven wordt.

Hoe ziet de dag van de cursus eruit?

In de ochtend krijg je les van een docent en leer je alle belangrijke motortheorie. In de middag maak je je examen bij het CBR. Meestal is de aanvang van de cursus om 07.00, de exacte begintijd staat in de bevestigingsmail. We gaan aan de slag om je de theorie aan te leren die ook echt aan bod komt bij het examen. Niks meer en niks minder. Op een effectieve manier wordt de lesstof aangeleerd, met behulp van beeldmateriaal, oefen examens en slimme ezelsbruggetjes. Tijdens onze cursus werken we niet uit saaie boeken, deze hoef je dus niet te kopen. Al het cursusmateriaal zit bij de cursus inbegrepen en ligt s ’ochtends al voor je klaar in het lokaal.

Na de lunch, die wij verzorgen, is er nog tijd voor wat herhaling van de lesstof. Daarna gaan we naar het CBR. Bij het CBR meld je je aan met je ID en het reserveringsnummer dat je van ons hebt gekregen. Wanneer je wordt geroepen mag je plaatsnemen achter een computer en kan je beginnen aan je examen. Doe je best en je slaagt zeker in 1 keer!

We geven ook auto theoriecursussen

Ben je overtuigd en wil je je inschrijven? Dat kan, heel simpel via onze website. Wil je de theorie cursus auto volgen in plaats van de motor cursus? Ook dat kan bij Gelijk Geslaagd!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/