Linkzoekertje
Image default
Internet marketing

Met het linkbuilding stijg jij in Google

Het nieuwe linkbuilding pakket van het online marketing bedrijf dat zich richt op het optimaliseren van de zoekmachines voor de websites van bedrijven is een eerste stap naar een betere ranking in Google. Het inschakelen van een expert in SEO his een slimme keuze wanneer je gebruik wilt maken van de tools die te maken hebben met het optimaliseren van zoekmachines. Dit heb je misschien al wel een stuk vaker gehoord en je weet ook dat het als bedrijf nodig is om een website hoog in Google te laten koen zodat de bezoekers je ook aan zullen klikken en je website daadwerkelijk wordt bezocht. Lang niet iedereen die je website bezoekt wordt klant, maar de kans wordt wel vergroot als je meer bezoekers op de website weet te krijgen. 

Een pakket voor linkbuilding

Door middel van het linkbuilding is dit allemaal mogelijk. Je kunt al een instap in het bedrijf maken voor een bedrag van 75 euro exclusief btw per maand. Met dit bedrag wordt ervoor gezocht dat er door middel van een linkbuilding een groot aantal goede links naar jouw website worden verwezen. Doordat hier steeds meer links aan worden toegevoegd, stijgt jouw website in de bekendste zoekmachine Google. Bij dit bedrag dat je maandelijks betaalt zitten meerdere dingen inbegrepen. Zo zal je ook een scan krijgen waar de SEO wordt bekeken van jouw bedrijf en alles wat er omtrent jouw bedrijf in de markt speelt. 

Concurrenten

In datzelfde linkbuilding zit ook een onderzoek naar de concurrent. Dat is een heel belangrijk onderdeel van het werk dat er voor jouw website zal worden uitgevoerd. Omdat dit bijdraagt aan het verbeteren van jouw eigen optimalisatie op Google. Laat al dit werk aan de experts over en besteed zelf je tijd aan alle extra bezoekers die je krijgt naar aanleiding van het linkbuilding dat je maandelijks van hen afneemt.