Linkzoekertje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tijdregistreren in een werkdagboek.

Tijdregistreren in een werkdagboek.

 

Iedere werkvloer is uniek. Misschien heb je een thuiskantoor en werk je in je eentje aan jouw onderneming. Misschien werk je in een multinational met honderden collega’s bij elkaar. Hoe dan ook, de werkvloer is een plek waar veel gebeurt. Het vraagt van jou flexibiliteit in jouw werken en dit is niet niks. Een werkvloer zou je als community kunnen zien. Er ontstaan werkvloer romances of werkvloer ruzies. Al die zieltjes bij elkaar zorgt voor een hoop rommelus. En daar zou jij je weleens in kunnen verliezen. Het werken op een werkvloer brengt heel veel mooie momenten maar kan kent ook lastige momenten. Om dit allemaal een plekje te kunnen geven en om aan dit allen te werken, zou je een werkdagboek kunnen gebruiken. Dit brengt overzicht maar geeft jij ook een plek om jouw tijd te registreren.

Het belang van een goede urenregistratie

Het registreren van jouw uren helpt jou bij het werken aan een efficiënte werkdag. Je beantwoord vragen zoals; hoeveel tijd ben ik kwijt aan bepaalde taken? Aan welke taken werk ik op een dag? en welke uren worden voor de klant gefactureerd? Werk je onder een baas? Dan is die blij met het overzicht dat jij dagelijks in jouw werkdagboek creëert. Werk je aan jouw eigen onderneming? Dan is het hebben van een goede urenregistratie belangrijk zodat je zeker weet waar al jouw kostbare tijd naartoe gaat

Professionele groei

Schrijf jij jouw gedachten, gevoelens en uren gestructureerd op? Dan groei je als professional. De positieve invloed dat het bijhouden van een werkdagboek heeft, helpt jouw stemming en daarmee ook de sfeer van de werkvloer.

https://keeping.nl/tijdregistratie